1000 TL İle Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Selam arkadaşlar :) Bu yaz çalıştığım yerden yaz sonuna kadar garanti 1000 tl kazancım olacak :) Bende bu parayla napacağımı bilmiyorum. Evdekilerle konuştum özel ders parası yap diyorlar. Ben 4. Sınıftan beri her yaz çalışırım ve kazandığım paraların çoğu özel ders , dershane vs. vs. ye gitti. Artık paramı bunlara harcamak istemiyorum. En azından bu yaz kazandığım paramı.

Aklımda ekran kartımı (HD 7850 2 GB 256 bit) yenilemek ve yanında GTA 5 i satın almak var ilk olarak.

İkincisi ise Galaxy s4 telefonumu değiştirmek var İphone 6 ile.(Diğer biriktirdiğim parayı da kullanacağım bu seçenekte.)

Diğeri ise 500 liraya kadar bir bisiklet alıp diğer parayı kenara koymak.(Kalan parayı özel derste kullanabilirim dersler iyi gitmezse :) )

Bir diğeri beğendiğim bir ayakkabı , tişört , pantolon kış için bir kaban falan alabilirim. (Malum yazın ucuzluyor kışlıklar :D Geri kalan para yine ders eğer kötü giderse :D )

Şimdi sizden istediğim , siz olsanız bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz? Yardımlarınızı bekliyorum :)

Ya biraz gerçekçi konuşacağım. 3 ay çalışıp 1000TL kazanıp da bunu özel derse yatırmak ne bileyim, benim hayat felsefeme çok ters düştü.
Özel ders alabilmek için mi çalışıyorsun sanki :) Hayır.

Bisiklet alırsan gezip dolaşırsın, açılırsın biraz. Veya SLR kamera falan da iyi gider.

@BilgisayarKurdu, ben de senin gibi düşünüyorum... Ancak bu bazen pek mümkün olmuyor. Malum hayat bazılarına pek gülümsemiyor. :(

Denildiği gibi, paranızı geleceğinize yatırabilirsiniz.
Sonuçta harcanan para senin, benim olmuyor, ama kıyıda köşede biriktirmiş olduğumuz paralar her daim bizim olmuş oluyor. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı