1000 TL konsol önerisi

JustedGE

Femtopat
Arkadaşlar duruma göre arttırabilirim ama maksimum 350 TL arttırabilirim. PS3 arıyorum arkadaşlar tüm PS3'ler kırık diyorlar doğru mu gerçekten PS3 bana zevk veriyor. 1 tane TV var ailem TV izlemeyi seviyor bir problem olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2. el alırsanız sıkıntı çıkabilir yenilenmiş bir xbox 360 veya ps3
alabilirsiniz. Ailenizle sorun yaşayabilirsiniz ben yaşadığım için monitör aldım daha rahatladım.

Arkadaşlar duruma göre arttırabilirim ama maksimum 350 TL arttırabilirim. PS3 arıyorum arkadaşlar tüm PS3'ler kırık diyorlar doğru mu gerçekten PS3 bana zevk veriyor. 1 tane TV var ailem TV izlemeyi seviyor bir problem olabilir mi?

Kanka bütçeni arttırısan 1200'e 1300'e Xbox One var hem daha iyi olur güncel oyunları oynarsın.

Kanka bütçeni arttırısan 1200'e 1300'e Xbox One var hem daha iyi olur güncel oyunları oynarsın.

Hocam diyorum bana bu konuda yardım edin Xbox bana zevk vermiyor bana PS3 konusunda yardım eder misiniz yani PS3 de en aznda oyunlar kırılıyor Xbox'da sanırım ücretler pahalı hem Xbox bana gerçekten zevk vermiyor denemedim bu arada ama oyunları hakkına bir şey yapbilirsek Xbox düşünürüm.

Hocam diyorum bana bu konuda yardım edin Xbox bana zevk vermiyor bana PS3 konusunda yardım eder misiniz yani PS3 de en aznda oyunlar kırılıyor Xbox'da sanırım ücretler pahalı hem Xbox bana gerçekten zevk vermiyor denemedim bu arada ama oyunları hakkına bir şey yapbilirsek Xbox düşünürüm.

Xbox'un Game Pass sistemi var aylık 45TL karşılığında 100 veya daha fazla oyun veriyor her ay bazen büyük oyunlarda dahil mesela FIFA 21'i bedava vermişti RDR 2'yi de hem bu konsolda Fortnite, PUBG, Apex Legend gibi Online oyunları da oynayabilirsiniz.

Xbox'un Game Pass sistemi var aylık 45TL karşılığında 100 veya daha fazla oyun veriyor her ay bazen büyük oyunlarda dahil mesela FIFA 21'i bedava vermişti RDR 2'yi de hem bu konsolda Fortnite, PUBG, Apex Legend gibi Online oyunları da oynayabilirsiniz.
Adam para vermek istemiyor gamepass gereksiz 1 yıl sonra 540 TL oluyor.

Adam para vermek istemiyor Game Pass gereksiz 1 yıl sonra 540 TL oluyor.

Tamam ama daha güncel oyunları oynama şansıda var mesela AC serisi fay Cry 6 Xbox One'ye çıkacak FIFA serisini oynayabilir Online olarak yukarıda belirttiğim gibi Fortnite, PUBG, Forza horizion 4 gibi birçok oyunu oynayabilir hem PS3 çok eskidi bence düzgün kullanılmış bir tane bulmak artık zor karar ona kalmış Xbox One daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı