1000 TL Kulaklık Önerisi

Adol125

Kilopat
Katılım
23 Ağustos 2015
Mesajlar
2.030
Makaleler
1
Çözümler
11
Düne kadar sorunsuz çalışan kulaklığım bugün cartayı çekip hakkın rahmetine kavuştuğu için mecburen yeni bir kulaklık almam gerekiyor. Mevta olan kulaklığımın markası MH752 idi ve ergonomik olarak inanılmaz rahattı. Benzer ergonomiyi yani rahatlığı sağlayabilecek 1000 TL civarı bir kulaklık bakıyorum. Uzun süre kafamda kalacak ama sıkmayacak, ağrıtmayacak rahat bir kulaklık arıyorum diyeyim kısaca. Herkes Arctis'e rahat diyor ama ben Arctis 5 kullandım yarım saat geçmeden iade basmıştım. O yüzden Arctis önerisi istemiyorum öyle olsa yan sokağımdaki BİM'de var gider onu alırım. Ayrıca 2. el önerisi de istemiyorum.
 
Voidin tipi kayık, ben sade bir şey arıyorum üstte dediğime ek görünüm olarak. Ayrıca o kadar bekleyecek durumum yok. Battı balık yan gider modundayım bu ara daha geçen gözlüğe 2300 bayıldım o da indirimli... O yüzden 1000 civarı tuttum bütçeyi yoksa biraz daha zorlardım.

https://www.amazon.com.tr/HyperX-KHX-HSCP-GM-Cloud-II-Kulaklık/dp/B00SAYCVTQ/ şunu alıp 3.5 mmli haliyle kullanmayı düşünüyorum derken aldım. Kırmızısıyla arasında sanırım renk dışında bir farkı yok. Ben kırmızı rengi sevmediğim için gri tercih ettim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı