1000 TL Mouse, Klavye ve Mousepad Önerisi

peak1ng

Kilopat
Makaleler
1
Maks. 1000₺ ile başlıkta belirttiğim ekipmanları arıyorum. Klavyeyi Numpad’siz istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Anne pro 2, thermaltake dasher extended, zowie ec-2b öneririm.

Linkler:

Biraz geçti sanırım 1000 TL'yi eğer mouse'u başka siteden alırsanız daha ucuza bulursunuz. Trendyol olabilir mesela.

mouse pad hangisi seçtiniz bende tt esports dasher mouse pad almayı düşünüyorum?
Uzun bir süre kullandım, çok eziyet çekti. En son kuzenim kenarını zedeleyince, yenisini almak bahanem oldu. Ben çok seviyordum fakat, okullar açıldığı için kardeşim ders çalışacağı zaman masadan kaldırıp başka yere koymak zor oluyordu. Eskisini başka bir arkadaşıma çok ucuz bir fiyata sattım. Zowie mousepad aldım. Küçük arıyorsanız çok memnunum zowie'den.

Mouse
Klavye
Mousepad
30 TL civarı fiyatı geçti ama ek para vermek istemiyorsanız az araştırın az daha ucuzlarını bulabilirsiniz.
O mousepadlerin rengi soluyor ve kumaşı berbat. Önermem. Mouseda FPS oyunlarına yönelik sadece. Bende önermiştim ama arkadaşın aklında bulunsun, sürekli FPS oynamıyorsa almasın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı