1000 TL Notebook Tavsiyesi

İlk defa girmen bir şeyi değiştirmez, siteye girdiğin an konu açmak için hunharca ilk önüne gelen yere saldırırsan böyle olur. Moderatör arkadaşlara da tebrikler bizim bin bir dikkatle yazdığımız her kelimesini özenle seçtiğimiz mesajlar veya konularımızda hata bulurken böyle patates gibi ortada duran saçma durumlarla ilgilenmemeleri ilginç.
 
Bende burada bir farklı bir konu sorayım da iyice karışsın ortalık. :D (Yanlış anlaşılmasın küçük bir espiri yaptım.) :)
 
Arkadaşlar bütcem 1000 TL'ye kadar. Laptop veya notebook alma amacım universitedeki slaytları izlemek.(Video film vs) oyun oynamak icin almiyorum. Bana onerebileceginiz hizli islem yapan cozunurlugu iyi olan bir notebook ya da laptop var mi?
Bütçeni 100-200 arttır İ3 al arttıramıyorsanda. En az pentium işlemcili bir model bulmanı öneririm.
Hp 15-ac130nt modeli ve benzeri modellere bakabilirsin. Celeron bulaşma. Lenovonun N3540 işlemcili modelinede bakabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı