1000 TL Ofis Sandalyesi Önerisi

Bütçe
1000-1300
Rahatlık ne çok iyi ne çok kötü zaten en ucuzunu satın alıyoruz. Terleme diğer deri koltuklar gibi terleme yapmıyor. Arkası full plastik olduğu için cart curt ses yapıyor sürtünmeden kaynaklı. Kollar sırt yerine bağladıkları için vidayla bundan dolayı plastikler birine sürtüyor ses yapıyor. Oturma süngerin ortası kalın bacak kısmı ince yapmışlar. Bundan dolayı ortası biraz orta tarafına temas ediyor. Tekerlekleri çok sağlam değil gibi bunun plastik bacak olanı kırılabilir fakat krom bacak olduğu için demir malzeme daha sağlam. Bazen tekerlekler demire sürtündüğü için metal sürtünme sesi gelebilir.
Peki arkaya doğru rahat bir şekilde yaslanabiliyor musunuz? Sırt üstü düşmek istemem :D
 
@OnurOfc tabii yaslanırsın. Yaslanma sertliğini ayarlayabilirsin. Yandaki mandalla da sonsuz veya belli bir yere kadar yaslanırsın.
Alayım bari bunu, yemek sandalyesinde oturmaktan duvar gibi sırtım oldu.

@OnurOfc tabii yaslanırsın. Yaslanma sertliğini ayarlayabilirsin. Yandaki mandalla da sonsuz veya belli bir yere kadar yaslanırsın.
Yorumları çok kötü ama, hadi hayırlısı..
 
@OnurOfc bazı yorumlar haklı paslı gelen de olmuş veya kargoda kırılması falan doğru havalı poşetle sarıp gönderiyor kutuyla gelse üründe sıkıntı yok. Koltuk rahatlığı kötü değil benim en az 15 senelik ofis koltuktan daha rahat oturma yeri geniş dar değil ve yumuşak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı