1000 TL Oyun İçin Sistem Önerisi

UmutPasahan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 1000 TL veya 100, 200 TL artış olabilir yeni güncel oyunları orta veya düşüğe doğru oynamak istiyorum. Zaten sonradan yükselteceğim şimdilik bütçe bu kadar. Oynadığım oyunlar; League of Legends, PES ve Fifa serileri gibi oyunlar oynuyorum. Bir de video çekebilirim arkadaşlar o yüzden bana sistem önerir misiniz? Benim şu anlık yaptığım sistem böyle;

GIGABYTE H81M-S2PV Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart 174,80 TL
Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci 220,97 TL
Powercolor R7 240 O.C. GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 263,85 TL
EVEREST EPS-5500 500W GÜÇ KAYNAĞI 126,98 TL
CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Bellek 108,84 TL
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 191,29 TL

Toplam Fiyat: 1.086,73 TL

Arkadaşlar eski kasam var ama sizce yine de almalı mıyım fark eder mi, sorun çıkarır mı?

Sizce sistem iyi mi yoksa siz önerir misiniz?

Bu bütçeyle pek mümkün görünmüyor. Tavsiyem bütçenir arttırman ve parçaları şu yönde değiştirmen.
Ram'ı 8 gb yapmalısın toksa takılmalar yaşarsın pişman olursun aynı ram'dan birtane daha alıp çift kanal kullanabilirsin,Ekran Kartını GTX 750 Tİ alabilirsin Maxwell mimarisi ile düşük güç tüketir ve güncell oyunların çoğunu hig ve very hig ayarlarda oynayabilirsin.

Kardeşim zaten ileride ekleme yapacağım üstüne şimdilik bu kadar var ileride artırabilirim o zaman alacağım zaten.
İlerde arttırmak zarara girmek demek,eğer biraz güzel parçalar seçerseniz daha uzun süre kullanabilirsiniz.
Arttırma sistemin yetersiz kaldığı zaman yapılır ki zaten günümüz için yetersiz bir sistem gibi görünüyor.

Bence bütçeyi arttırıp bir sistem toplamayı deneyin ama ben şimdi istiyorum derseniz bu şekilde uğraşmak yerine bir APU sistem toplayın.

Bence bütçeyi arttırıp bir sistem toplamayı deneyin ama ben şimdi istiyorum derseniz bu şekilde uğraşmak yerine bir APU sistem toplayın.
Apu da düşünüyorum ama bu işlemci ile ekran kartı birlikte oluyor ya mesela ben sonradan yeni bir ekran kartı aldım o zaman takabilip,kullanabiliyormuyum?

Apu da düşünüyorum ama bu işlemci ile ekran kartı birlikte oluyor ya mesela ben sonradan yeni bir ekran kartı aldım o zaman takabilip,kullanabiliyormuyum?
Tabiki APU sistem için monitör girişi ayrı olur Ekran kartı için ayrı istediğinize monitör girişini takıp, istediğiniz ekran kartını kullanabilirsiniz.

Tabiki APU sistem için monitör girişi ayrı olur Ekran kartı için ayrı istediğinize monitör girişini takıp, istediğiniz ekran kartını kullanabilirsiniz.
Peki size zahmet olmazsa bana bir APU sistem toplayabilirmisiniz. Bir de ben eski monitor kullanabiliyor muyum? Dediniz ya girisleri farkli oluyor diye?

Peki size zahmet olmazsa bana bir APU sistem toplayabilirmisiniz. Bir de ben eski monitor kullanabiliyor muyum? Dediniz ya girisleri farkli oluyor diye?
He tamam anladim APU nun giris kablosu ayri olur. Yeni ekran kartininda farkli oldugu icin bende yenisini takarim degil mi? Peki bana bir APU sistem toplayabilirmisiniz?

Bu bütçeyle pek mümkün görünmüyor. Tavsiyem bütçenir arttırman ve parçaları şu yönde değiştirmen.
Ram'ı 8 gb yapmalısın toksa takılmalar yaşarsın pişman olursun aynı ram'dan birtane daha alıp çift kanal kullanabilirsin,Ekran Kartını GTX 750 Tİ alabilirsin Maxwell mimarisi ile düşük güç tüketir ve güncell oyunların çoğunu hig ve very hig ayarlarda oynayabilirsin.
700 serisin de Maxwell mimarisi yok yani burda öyle o ürün yok.
NVIDIA Maxwell \

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı