Hayır ddr2 ve ddr3 beraber kullanılamaz.(combo olsa bile).Eski bir teknoloji olsa da combo anakartlar bu işi yapabiliyor. Ddr 2 ve 3 ramlar bir arada güzelce kullanılabiliyor. Combo anakartları araştırmanızı öneririm.
Hayır ddr2 ve ddr3 beraber kullanılamaz.(combo olsa bile).Eski bir teknoloji olsa da combo anakartlar bu işi yapabiliyor. Ddr 2 ve 3 ramlar bir arada güzelce kullanılabiliyor. Combo anakartları araştırmanızı öneririm.
Dostum bence sen iyice bir araştır Combo kullanmış olanlara sor bakalım kimse çalıştırabilmiş mi? Öyle birşey söz konusu olsaydı Combo anakartlar döneminin favori anakartları olurdu. Normal G41 chipsetler Combo lardan daha fazla talep gördü. DDR2 ve DDR3 birlikte çalışmazlar.Eski bir teknoloji olsa da combo anakartlar bu işi yapabiliyor. Ddr 2 ve 3 ramlar bir arada güzelce kullanılabiliyor. Combo anakartları araştırmanızı öneririm.
Arkadaş bir kasa toplayıp oyun oynayacak belli ki. Varsa CS:GO oynatabilen bir telefonun, söyle de biz de alalım.Kardeş yanlış anlama da bu sistemle ne yapacaksın? Yani bu sistemden güçlü akıllı telefonlar var günümüzde.
750 ti ekran karti 1050 ile yarısabiliyor.Ryzen 2200G Pubg LOW ayarlarda ( APU ) 40 FPS zor alıyor bu nasıl alsın?
Dostum zaten onu koyma amacim ya ddr2 alirsin ya ddr3.Dostum bence sen iyice bir araştır Combo kullanmış olanlara sor bakalım kimse çalıştırabilmiş mi? Öyle birşey söz konusu olsaydı Combo anakartlar döneminin favori anakartları olurdu. Normal G41 chipsetler Combo lardan daha fazla talep gördü. DDR2 ve DDR3 birlikte çalışmazlar.
Honor Play telefonunda çok güzel performanslar veriyor.Arkadaş bir kasa toplayıp oyun oynayacak belli ki. Varsa CS:GO oynatabilen bir telefonun, söyle de biz de alalım.
Dostum 4 gb ddr3 kullansam gene açabilir.Hayır ddr2 ve ddr3 beraber kullanılamaz.(combo olsa bile).
Cs:go var mi mobil olarak.Honor Play telefonunda çok güzel performanslar veriyor.
Belki pubg mobile açar.Dostum 4 gb ddr3 kullansam gene açabilir.
Cs:go var mi mobil olarak.
1000 tl'ye açan telefonlar var fakat benim istediğim LOL,CS:GOBelki pubg mobile açar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.