1000 TL sistem tavsiyesi

Eski bir teknoloji olsa da combo anakartlar bu işi yapabiliyor. Ddr 2 ve 3 ramlar bir arada güzelce kullanılabiliyor. Combo anakartları araştırmanızı öneririm.
Dostum bence sen iyice bir araştır Combo kullanmış olanlara sor bakalım kimse çalıştırabilmiş mi? Öyle birşey söz konusu olsaydı Combo anakartlar döneminin favori anakartları olurdu. Normal G41 chipsetler Combo lardan daha fazla talep gördü. DDR2 ve DDR3 birlikte çalışmazlar.

Ryzen 2200G Pubg LOW ayarlarda ( APU ) 40 FPS zor alıyor bu nasıl alsın?
750 ti ekran karti 1050 ile yarısabiliyor.
Dostum bence sen iyice bir araştır Combo kullanmış olanlara sor bakalım kimse çalıştırabilmiş mi? Öyle birşey söz konusu olsaydı Combo anakartlar döneminin favori anakartları olurdu. Normal G41 chipsetler Combo lardan daha fazla talep gördü. DDR2 ve DDR3 birlikte çalışmazlar.
Dostum zaten onu koyma amacim ya ddr2 alirsin ya ddr3.

Amma ezmişsiniz Q9650'yi.. Yeni oyunlarda bellek sınırına takılmamak için, belleği 4x2 DDR3 1333mhz olarak seçse, oyun ve günlük kullanım için gayette güzel bir bilgisayar. Bütçe dostu bilgisayar tavsiyeleri için altta ki tavsiyelere bakabilirsiniz. Esen kalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı