1000 TL switchli klavye önerisi

Bütçe
1000

heasiez

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavye almam lazım fakat bütçem kısıtlı. Bana önerebileceğiniz bir klavye var mı? 1000 TL civarı bir de blue switch olursa daha iyi olur.

Konuyla biraz alakalı bir şey söyleyeceğim. Eğer ilk klavye deneyimin ise blue switch alma. Şuan bu mesajı yazarken bile sesi biraz rahatsız ediyor geceleri sıkıntı çıkarıyor. Benim ilk deneyimim ve biraz pişmanım red switch veya brown switch alırsan daha iyi olur bence. Kullandığım klavye leaven k620 100 tl kupon ile 800 liraya aldım normal fiyatı 900 lira ama önermem vooka troll blue/red switch daha güzel hem de 100 lira daha ucuz ama senin bütçen bu fiyatlara göre biraz daha fazla daha iyi bir şey bulabilirsin ben pek anlamadığım için öneri veremeyeceğim maalesef.

Brown switch mi yoksa red switch mi tercih etmeliyim? Ayrıca, bu switch türlerinden herhangi biriyle ilgili önerdiğiniz bir klavye var mı?

Klavye boyu nasıl istiyorsunuz hocam %60, TKL, %100..

Çok fazla bilgim yok fakat çok küçük bir şey olmasın bir de NumLock tuşları Home page tuşları olsun o kadar.

Bir de iki tane klavye buldum ikisi de red switch sizce bunlar iyi mi?

Bende biraz red switch almayı düşünüyorum özellikle blueforce marka klavye çok hoşuma gitti sizce hangisi alınır.

Son düzenleme:

Suki tam boy bakın hocam bu attıklarınıza göre iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…