Redragon markasına göz atabilirsiniz.
Konuyla biraz alakalı bir şey söyleyeceğim. Eğer ilk klavye deneyimin ise blue switch alma. Şu an bu mesajı yazarken bile sesi biraz rahatsız ediyor geceleri sıkıntı çıkarıyor. Benim ilk deneyimim ve biraz pişmanım red switch veya brown switch alırsan daha iyi olur bence. Kullandığım klavye leaven K620 100 TL kupon ile 800 liraya aldım normal fiyatı 900 lira ama önermem vooka troll blue/red switch daha güzel hem de 100 lira daha ucuz ama senin bütçen bu fiyatlara göre biraz daha fazla daha iyi bir şey bulabilirsin ben pek anlamadığım için öneri veremeyeceğim maalesef.
Klavye boyu nasıl istiyorsunuz hocam %60, TKL, %100..
Brown switch mi yoksa red switch mi tercih etmeliyim? Ayrıca, bu switch türlerinden herhangi biriyle ilgili önerdiğiniz bir klavye var mı?
Çok fazla bilgim yok fakat çok küçük bir şey olmasın bir de NumLock tuşları Home page tuşları olsun o kadar.
Bir de iki tane klavye buldum ikisi de red switch sizce bunlar iyi mi?
![]()
Everest Mk7 Gri Usb Bilek Destekli Mekanik Klavye Q Blue Switch Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Everest Mk7 Gri Usb Bilek Destekli Mekanik Klavye Q Blue Switch Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Blueforce Shooter Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Tr - Fiyatı, Yorumları
Blueforce Shooter Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Tr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Havit Gamenote Kb890l Rgb Mekanik Türkçe Q Klavye - Anti Ghosting Blue Switch - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote Kb890l Rgb Mekanik Türkçe Q Klavye - Anti Ghosting Blue Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende biraz red switch almayı düşünüyorum özellikle blueforce marka klavye çok hoşuma gitti sizce hangisi alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.