SkyHawking
Hectopat
Kulaklık için @550519 hocamın önerdiği kulaklık mı yoksa sizin önerinizdeki 7.1 destekli kulaklığı mı almak mantıklı olur? Karar veremedim açıkçasıDeğer hocam.
Kulaklık için @550519 hocamın önerdiği kulaklık mı yoksa sizin önerinizdeki 7.1 destekli kulaklığı mı almak mantıklı olur? Karar veremedim açıkçasıDeğer hocam.
Bu bütçedeki 7.1 kulaklıklardan 7.1 adına pek bir beklentin olmasınKulaklık için @550519 hocamın önerdiği kulaklık mı yoksa sizin önerinizdeki 7.1 destekli kulaklığı mı almak mantıklı olur? Karar veremedim açıkçası![]()
Teşekkür ederim hocam. Önerileriniz arasında klavyede kafamda soru işareti vardı sadece ama klavye çok da önemli değil gibi. Önerilerde bulunan her arkadaşa teşekkürler ancak bu öneriler arasında sizin önerdiğiniz üçlüyü satın alacağım galiba, teşekkürler.Bu bütçedeki 7.1 kulaklıklardan 7.1 adına pek bir beklentin olmasın![]()
Klavye konusunda pek bir sıkıntı olmazTeşekkür ederim hocam. Önerileriniz arasında klavyede kafamda soru işareti vardı sadece ama klavye çok da önemli değil gibi. Önerilerde bulunan her arkadaşa teşekkürler ancak bu öneriler arasında sizin önerdiğiniz üçlüyü satın alacağım galiba, teşekkürler.
Hocam bir de unutmadan bu ekipmanlara uygun bir mousepad önerisi de yapabilirseniz sevinirimKlavye konusunda pek bir sıkıntı olmaz
Asıl ben teşekkür ederim.
Hocam bir de unutmadan bu ekipmanlara uygun bir mousepad önerisi de yapabilirseniz sevinirimHenüz bütçesine karar vermedim ama sizin uygun fiyatlı önerilerinize açığım.
Hocam merhaba. Mouse geldi ve sizin gönderdiğiniz linkteki modelle karşılaştırmak istedim. Şu anlık sizin gönderdiğiniz linkteki ürün listelenmiyor. Gönderdiğiniz sitede "Delux M700BU" modeli yazıyor ama mouse altında "Delux M700" diye geçiyor. Önceden de bakmıştım bu mouseun M700BU modeli M700 modelinden daha pahalıydı. şu linkteki mouse 350 TL mesela.![]()
Delux M700bu -rgb- 67g Ultra Hafif Gaming Mouse - Pmw3389 Sensörlü - 16000dpı-paracord Kablo Uyumlu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M700bu -rgb- 67g Ultra Hafif Gaming Mouse - Pmw3389 Sensörlü - 16000dpı-paracord Kablo Uyumlu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M700bu -rgb- 67g Ultra Hafif Gaming Mouse - Pmw3389 Sensörlü - 16000dpı-paracord Kablo Uyumlu özelliklerini incele, 499,99 TL'den...www.akakce.com
![]()
Astro A10 Flexible Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Astro A10 Flexible Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Astro A10 Flexible Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şimdi farkettim, 349 TL olan M700 modelinde PMW3327 sensörü kullanılmışken sizin paylaştığınız 500 TL olan M700BU modelinde PMW3389 modeli kullanılmış. Mouse altonda da sensör olarak PMW3389 yazıyor. Ama dediğim gibi model olarak M700BU olarak değil M700 olarak geçiyor. Doğru modeli mi aldım acaba?Hocam merhaba. Mouse geldi ve sizin gönderdiğiniz linkteki modelle karşılaştırmak istedim. Şu anlık sizin gönderdiğiniz linkteki ürün listelenmiyor. Gönderdiğiniz sitede "Delux M700BU" modeli yazıyor ama mouse altında "Delux M700" diye geçiyor. Önceden de bakmıştım bu mouseun M700bu (böyle bir modelin olduğunu görmemiştim ancak cimri sitesindeki linkinize göre) modeli m700 modelinden daha pahalıydı. şu linkteki mouse 350 TL mesela.
Bu durumda ne yapmalıyım? Geri mi göndereyim? Çünkü hepsiburada sitesinde satın aldığım satıcı da "M700BU" şeklinde yazmış modelin ismini.
Doğru hocam.Hocam merhaba. Mouse geldi ve sizin gönderdiğiniz linkteki modelle karşılaştırmak istedim. Şu anlık sizin gönderdiğiniz linkteki ürün listelenmiyor. Gönderdiğiniz sitede "Delux M700BU" modeli yazıyor ama mouse altında "Delux M700" diye geçiyor. Önceden de bakmıştım bu mouseun M700BU modeli M700 modelinden daha pahalıydı. şu linkteki mouse 350 TL mesela.
Bu durumda doğru mouseu kullanacak mıyım? Çünkü hepsiburada sitesinde satın aldığım satıcı da modelin ismini; kargolanan kutu üzerindeki "M700" isminden farklı olarak sitesinde "M700BU" şeklinde yazmış.
Şimdi farkettim, 349 TL olan M700 modelinde PMW3327 sensörü kullanılmışken sizin paylaştığınız 500 TL olan M700BU modelinde PMW3389 modeli kullanılmış. Mouse altonda da sensör olarak PMW3389 yazıyor. Ama dediğim gibi model olarak M700BU olarak değil M700 olarak geçiyor. Doğru modeli mi aldım acaba?
@550519 hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.