1000 TL'ye en iyi telefon

Oktaying

Kilopat
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar anneme 1000 TL'yi geçmeyecek şekilde bir telefon almak istiyorum. Aslında Iphone 4S alacaktık ama ben yine de size sormak istedim. Bana 1000 TL'ye en uygun telefonu bulur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yaptığım gibi bir şey yapıp da galaxy grand veya grand 2 alma da ne alırsan al.

Android ve İos'u biraz anlatın, mümkünse ikisini de kullanmasını sağlayın. Sade'lik ve akıcılık konusunda İOS'u tercih edecektir. Fazla özellik, telefonu "telefon" gibi kullanmayı isterse Android tercih edecektir bence. Eğer internette takılmak, telefon görüşmesi, email kontrolü gibi basit işler yapacaksa 4s yeterli olur. İkince el İos'ta bakabilirsiniz. Android tercih edecekse, Discovery 2 aklıma geldi şu anda.

İos'ları işe karıştırmamın sebebi, gözlemlerime göre ıPhone tercih eden insanların daha olgun, yaşı büyük insanlar olduğundandır.

S4 mini yada iphone 4s arasında kaldım. Şimdi anneme söylersem süprizi kaçar ama oyun felan oynamaz en fazla candy crush oynar tahminimce.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı