Neden kablolu? Atacağım modeli hem kablolu hem de kablosuz kullanabilir.Arkadaşlar kuzenim 1000 TL civarında kablolu oyuncu faresi arıyor. Önerdiğiniz fareler var mı? Kablolu olması ve 1000 lirayı çok geçmemesi önemli.
gecikmeyi en aza indirmek içinNeden kablolu? Atacağım modeli hem kablolu hem de kablosuz kullanabilir.
![]()
Fevell Z1 SE
furylevel.com
Gecikme olmaz hocam merak etmeyin. Olsa bile robot değilse fark edemez.gecikmeyi en aza indirmek için
öyleyse sizin önerdiğiniz fareyi not alıyorum, bir de bazı konularda razer cobra önerisi gördüm, bu fare hakkında düşünceleriniz neler?Gecikme olmaz hocam merak etmeyin. Olsa bile robot değilse fark edemez.
Uzak dur.öyleyse sizin önerdiğiniz fareyi not alıyorum, bir de bazı konularda razer cobra önerisi gördüm, bu fare hakkında düşünceleriniz neler?
neden pekiUzak dur.
Eski ve scroll sorunlu.neden peki
siz yazarken başka konulara da bakıyordum haklısınız, başkaları da sorunlu olduğunu belirtmiş, scroll sorunu zaten başlı başına bir dert. Muhtemelen sizin önerdiğiniz fevelli alacağız. Çok teşekkürlerEski ve scroll sorunlu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.