1000 TL'ye Lumia 1320 ?

Krofity

Hectopat
Katılım
19 Eylül 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba.

Şuanda kullandığım samsung galaxy s3 baya yıprandı ve çılgınlar gibi kasma problemleri yapıyor oyun oynamadığım halde. Yeni telefon alacağım ve hiç oyun oynamayacağım. sadece whatsapp youtube gmail instagram gibi uygulamaları kullanacağım. 1000 lirayı aşmak istemiyorum. Telefon önerilerinizi bekliyorum. Aklımda lumia 1320 de var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben açıkçası Nokia adına sahip telefonlara (1520 ve 930 hariç) güvenemiyorum. Sonuçta telefonların bir güncelleme ömrü var.
Orası da var evet ama Microsoft Lumia 830 u 2 sene pek güncellemelerden mahrum edeceğini sanmam. Daha alt modellerde dediğin gibi Microsoft ismi altında üretilen bir lumia almak daha mantıklı olur.
 
Lumia devri bitti artık bence almak pek mantıklı değil. Ama Windows 10'lu yeni telefonlar çıkacak, o telefonların teknik özellikleri daha iyi olabilir şu andaki Lumia'lara göre. Eğer Windows'lu bir telefon alacaksan biraz bekle.
 
windows phone alma sebebim daha uzun süre kasmadan kullanabilmek. daha stabil olduğunu düşünüyorum. zenfone2 aldıkdan 5 ay sonra tekrar rehbere galariye girerken sorun yaşar mıyım ?
 
Microsoft adı altında üretilen cihazlar L640 , L640 XL gibi cihazları almanı tavsiye ediyorum. L1320 Şu anda güncel cihazlar ile kafa kafaya diyemeyiz fakat L830 , L930 Gibi cihazlar alırsan onlarda seni pişman etmeyecektir.Android alıpta paranı çöpe atma derim...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı