1000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1000 TL civarı

lavyy123

Picopat
Daha fazla  
Bir süredir mouse pad bakıyorum ve kararsız kaldım. Klassegear markasının "Noa" padi çok hoşuma gitti. Gosu serisinin linkini bırakıyorum, siyah beyaz olan modelinden bahsediyorum;

Kafamı karıştıran şey mouse padin %50 speed %50 control olması. Normalde %70 speed ve %30 control almayı düşünüyordum ama bu ürün hem setup için uygun hemde gözüme hoş görünüyor.

Rekabetçi oyunları pek sevmiyorum, genelde hikaye oyunları ve hayatta kalma oyunları oynuyorum. (Sadece ara sıra arkadaşlarımla rekabetçi oyun oynuyorum)

Sizce sorun yaşar mıyım? %50 - %50 olmasının dez avantajı olur mu?

Bir süredir mouse pad bakıyorum ve kararsız kaldım. Klassegear markasının "Noa" padi çok hoşuma gitti. Gosu serisinin linkini bırakıyorum, siyah beyaz olan modelinden bahsediyorum;

Kafamı karıştıran şey mouse padin %50 speed %50 control olması. Normalde %70 speed ve %30 control almayı düşünüyordum ama bu ürün hem setup için uygun hemde gözüme hoş görünüyor.

Rekabetçi oyunları pek sevmiyorum, genelde hikaye oyunları ve hayatta kalma oyunları oynuyorum. (Sadece ara sıra arkadaşlarımla rekabetçi oyun oynuyorum)

Sizce sorun yaşar mıyım? %50 - %50 olmasının dez avantajı olur mu?
Hocam özlettiniz kendinizi ya nerelerdeydiniz. Mouse pad hakkında bir bilgi yok eğer %70 civarı bir speed isterseniz Klasse prolar var onlara bakabilirsiniz.

Hocam özlettiniz kendinizi ya nerelerdeydiniz. Mouse pad hakkında bir bilgi yok eğer %70 civarı bir speed isterseniz Klasse prolar var onlara bakabilirsiniz.
Maalesef sağlık problemlerinden dolayı...
Öneriniz için teşekkürler, büyük bir ihtimalle bunu alacağım ama yavaş kalır mı kafam çok karıştı.

Hem Control hem Speed kullandım. CS2 oynuyorum Speed daha iyi alternatif olarak Wraith Spirit of Aim Mousepad bunu alabilirsiniz sizin attıgınızda güzel onu kullandım zamanında.
Cevap için teşekkürler. Kullandım demişsiniz, çok yavaş kalıyor muydu?

Maalesef sağlık problemlerinden dolayı...
Öneriniz için teşekkürler, büyük bir ihtimalle bunu alacağım ama yavaş kalır mı kafam çok karıştı.

Cevap için teşekkürler. Kullandım demişsiniz, çok yavaş kalıyor muydu?
Geçmiş olsun hocam. SOA speed versiyonu çok güzel bir ürün eğer bütçeniz çıkarsa güzel olur. Klasse Gosu padler gerçekten çok hoşlar ancak belirttiğim gibi nasıl bir hibrit nasıl bir yüzey bilemiyorum.

Geçmiş olsun hocam. SOA speed versiyonu çok güzel bir ürün eğer bütçeniz çıkarsa güzel olur. Klasse Gosu padler gerçekten çok hoşlar ancak belirttiğim gibi nasıl bir hibrit nasıl bir yüzey bilemiyorum.
Klasse Blitz Gaming Mousepad bu seri hakkında bilginiz var mı? Dark hole hoşuma gitti. Ama bu da %90 speed %10 control😄

1500TL'ye kadar esneyebilir.

Spirit of aimi sevdiyseniz üzmez güzel bir pad. Bir de malum kasım indirimleri yaklaştı belki Wraith falan da indirim yapar Wraith ace serisine yetebilir belki bütçeniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı