1000 TL'ye Toplama Bilgisayar!

TheLyre

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2015
Mesajlar
157
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk önce herkese merhaba, benim hali hazırda bir bilgisayarım var. Fakat güncel oyunları açmak konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden bilgisayarımı yenileme kararı aldım. Her şeyi yeni olan bilgisayar alacağıma kendi bilgisayarımı güncellemenin daha mantıklı olacağını düşündüm. Yani kısacası Anakartımı, işlemci vb. yenileyerek maliyeti düşüreceğime inanıyorum. Maliyeti düşürmekten kastım da yeni bir monitör, güç kaynağı almadan yenilemeyi planlıyorum. Almayı düşündüğüm parçalar:
  • H81M-Plus Anakart
  • G3258 İşlemci 3.2 ghz (o.c yapılabiliyor galiba)
  • 8 Gb DDR3 Ram
  • HD 7870 2 Gb 256 bit ekran kartı
İşte böyle bir pc topladım. Geri kalan parçalar bende var (harddisk , kasa , monitör vb.) 2.el parçalardan topladığım için 1000 TL tutuyor. Sizce nasıl bir bilgisayar olmuş, neler değiştirilebilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HD 7870 eski bir kart. İkinci el alacaksanız sorun yok ama tavsiyem alabiliyorsanız R9 serisi bir kart alın.
R9 270 alma gibi bir durumum var , almalımıyım ? Bu arada 2.el olarak söylüyorum , en fazla 425 tl verebilirim. Dediğim gibi sıfır fiyatı 425 tl olmayacak , 2.eli 425 tl olacak.Buna göre hangi ekran kartlarını uygun görürsünüz?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı