1000 TL'ye Wi-Fi adaptör önerisi

aybar

Hectopat
Yer
Samsun Canik
TP-Link Archer t3u kullanıyorum, modem ile arada 12 metre var. Valorant'ta ping 20'den 700'e cıkıyor bazen. Menzil arttırıcı falan kullanmam mı gerek bilmiyorum.
Wi-Fi adaptörü ya da Wi-Fi adaptörü ile menzil arttırıcı önerebilecek var mı?

Bütçe 1000 TL.

Yani şöyle söyleyeyim 1000TL sadece menzil arttırmak için aşırı fazla bir rakam hani 250TL'ye bile 5GHz bandında 1000MBPS'e kadar destekleyen kartlar bulabiliyorsunuz geçen bende aldım ve maksimum 500TL ayırmanız yeterli paranız ziyan olmasın.

Yani şöyle söyleyeyim 1000TL sadece menzil arttırmak için aşırı fazla bir rakam hani 250TL'ye bile 5GHz bandında 1000MBPS'e kadar destekleyen kartlar bulabiliyorsunuz geçen bende aldım ve maksimum 500TL ayırmanız yeterli paranız ziyan olmasın.

Hocam düzgün bir Wi-Fi adaptörü lazım. Bu Archer t3u leş gibi.

Bunu mu alsam bilmiyorum. https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-asus-usb-ac58-1300-mbps-fiyati,1311918683.html

Son düzenleme:
TP-Link'e artık hiç güvenmiyorum, ASUS USB-AC58 dualband yorumlarına ping var yazmışlar ne yapacağım bilmiyorum. ASUS USB-AC58 dualband ile menzil arttırıcı alsam ping olur mu bilmiyorum.

Valorant falan oynuyor musunuz? Çünkü 12 metreden bende çok fazla ping spike var ping çok yükseliyor.

Aslında o kadar ping yok bazı zamanlarda ama bazen ping 17000 falan oluyor birden.

Valorant falan oynuyor musunuz? Çünkü 12 metreden bende çok fazla ping spike var ping çok yükseliyor.

Aslında o kadar ping yok bazı zamanlarda ama bazen ping 17000 falan oluyor birden.

Herhalde daha almamışsınız hayır Valorant oynamıyorum Online oyun çok fazla oynayan birisi değilim ama oynadığım zaman 6-7 metreden aynen çekiyor 110Mbps 6 ms falan genelde tabii bu senin internetine göre değişir önemli olan aynen vermesi 12 metreyi bilemem ancak gene de azami miktarda azalması lazım ben TP-Link AC600 kullanıyorum aldığımdan beri de bir sıkıntı yaşamadım siz başka modellere de bakabilirsiniz atmıştım daha önce illaki iş görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı