1000 VA UPS sistemi açık tutamıyor

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhablar arkadaşlar, 1000 VA bir UPS var elimde. Kendi PSU 750 watt şöyle bir durum yaşanıyor: Sistemimi açık tutamıyor, garantiye gönderdim, geldi. Gene aynı. Bir çözüm yok ortada. Benim ne yapmam gerekiyor? Boştayken tutuyor, bazı oyunlarda yani yük altında bazı oyunlarda tutuyor. Fortnite gibi oyunlarda tutamıyor. Zararı engeller mi? Hani şöyle diyeyim, elektrikler gidiyor. Sadece görüntü gidiyor, kasaya bir bakıyorum, ışık var.

Biraz cahilim bu konu hakkında hocam fotoğraf atabilir misiniz bahsettiğiniz şey hakkında.
üçlüü.png

Bende bunun 6'lı modeli var hocam onlara takılı.

Sanmıyorum onlarla alakalı olduğunu.

Sanmıyorumla olacak bir şey değil, coil whine sorunu bile bu üçlü prizler yüzünden olabiliyor. Alakasız fakat her yolu denemekte fayda var 👍

Sanmıyorumla olacak bir şey değil, coil whine sorunu bile bu üçlü prizler yüzünden olabiliyor. Alakasız fakat her yolu denemekte fayda var 👍

Fakat onu da değiştirdim ne kadar alakasız desemde gene çözüm bulmadı.
@GFYT hani dediğim gibi tutamasa bile zararı engeller mi yük altında elektrik gidiyor ya yük altında görüntü olarak gidiyor kasada monitörde güç oluyor.

Fakat onu da değiştirdim ne kadar alakasız desemde gene çözüm bulmadı.

UPS'yi başka bir cihazla deneyin, onda da olmazsa UPS'de sıkıntı var. Başka cihazda denerken başka bir evde denerseniz sigortanın sorun yapıp yapmadığını öğrenmiş oluruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı