Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Asusun rog serisi milyonlarca kez denenip piyasaya sürülüyor. Ayrıca piyasada bulunmayan kaymak ürünleri kullandıkları için sistem sürekli stabil olarak çalışıyor. Ayrıca asus sana 3 yıl garanti veriyor. Son olarak bizim topladığımız bilgisayarlar stabil çalışamama ihtimali yüksek.
Abi onu almayı düşünmüyorum o bile eskidi teknoloji manyak hergün yeni bişey çıkarıyor bizde şaşırdık alalım mı bekliyelim mi, yav sistemide sattık monitörüde aldık şimdi gelecek o bana bakar ben ona bakarım boş boş.
Abi Allahın izniyle alacağım ama anlayan biri bir dese şu 1150 soket ile 2011 soket farkını bir de çıkacak olan 4790k mı iyi yoksa şu anda olan 4960x mi? Bunları öğrensem bir karar verirdim artık ne yapalım mecbur.
Amacın sadece oyunsa 2011 soketi bırak 1150 soket topla. İlla ki 10.000TL'den bir şeyler kalacaktır. Kalan parayı da dağıtırsın madem bu kadar Allah'ın yüceliğine inanıyorsun. Karşılığını alırsın değil mi ?
Yav illa 10000 TL olacak diye bişey yok. Limit okadar var dedim. Şu 4k da donmadan oyun oynatsın yeter.
Bi konu açtık bi yardım istedik herkes bi telden çalıyor. Siz niye o paraları verdiniz bu bilgisayarlara zamanınızı boş boş öldürüyorsunuz. Benim gibi bide kalkıp şimdi hayırlarımızı mı yazalım. Bin tane eksikle bir ibadet yapıyoruz onuda yazalım buraya.
Tamam artık sana önerilen parçalardan üç aşağı beş yukarı neyin ne olduğunu anlamışsındır.
Lga 1550 tabanlı bir sistem kur. Z97 çipsetli bir anakartı olsun. 16 veya 32 gb ram ile birlikte gtx 790 ti veya r295x2 al. Kasayı da mükemmel ferahlık sağlayan bir mid&full tower bir şey seç. 480gb ssd ve 4tb hdd'si olsun. Yeter mi ? Bence yeter.
Gtx 790 ti nerede, var mı? Varsa çok iyi yani o zaman 1150 socket alıyım diyorsun ya özür dilerim şu ikisinin farkını bir söyle iki soket yani bir de 4790k mı yoksa 4960x mi iyi? Bu içimde kalmasın yahu.