10000 TL dizüstü bilgisayar tavsiyesi

F serisinde sorun yok zaten asıl sorun a serisinde.



Arada da yaklaşık olarak 4 bin liralık fark var. Ona göre de karşılaştırma yapın sırf RTX 3060'lı diye kötü bir model alınmamalı. Üstteki mesajına gelirsekte siz sorun yaşamamış olabilirsiniz ancak kullanıcıların yarısı bu laptoplardan sıkıntı çekti. Kasa erimesi, durduk yere çatlaması, anakart erimesi, normalinden fazla ışık sızması gibi sorunları mevcut.
Dediğiniz gibi sorunları yaşamadığım için bilmiyorum diğer söylediğinize gelirsemde aynı özelliklere sahip bi monsterıda 7.500 civarı falan bulabilir maksadım monsterım aynı içerikle daha ıcuz olduğunu söylemekti tabiki 3060 lı bilgisayar daha pahalı olacak
 
Dediğiniz gibi sorunları yaşamadığım için bilmiyorum diğer söylediğinize gelirsem de aynı özelliklere sahip bir Monster'ıda 7.500 civarı falan bulabilir maksadım Monster'ın aynı içerikle daha ucuz olduğunu söylemekti tabii ki 3060'lı bilgisayar daha pahalı olacak.

Öyle olmuyor Monster aynı fiyata fazladan bir özellik koyuyor ve genellikle kasası kalitesiz oluyor. Dediğim gibi Monster'ın birkaç modeli dışında önermem çünkü bu Rus ruleti oynamaya benziyor.
 
Dediğiniz gibi sorunları yaşamadığım için bilmiyorum diğer söylediğinize gelirsemde aynı özelliklere sahip bir monsterıda 7.500 civarı falan bulabilir maksadım Monster'ım aynı içerikle daha ıcuz olduğunu söylemekti tabii ki 3060'lı bilgisayar daha pahalı olacak

Daha ucuz ama kasa kalitesi ve soğutma performansı kötü. Kötü soğutma ile isterse 3080 koysun o cihazdan yine verim alamazsınız. İyi soğutmalı bir 2060, çok kötü soğutmalı bir 3060 ile eş değer olabilir (salladım ama durum böyle). Isındıkça yanmamak için performans kısar ekran kartı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı