10000 TL hafif laptop tavsiyesi

@SeniYazdım aradaki fiyat farkını görmüyorsunuz galiba. Ve arkadaş ThinkBook'un tipini beğenmemiş olabilir, çok normal.

Ekranı daha kötü ve bütçesi zaten 10k ben de 10k ya göre attım zaten fiyatı ucuzsa beni ilgilendirmez daha kötü sonuçta önerim de seni ilgilendirmez kendi kafanda daha güzel bir şey varsa paylaş. Beni etiketleme.
 
Özellikler attğım Lenovo ile aynı ama ekranı daha kötü vs 14inç daha küçük bu tarz alacaksan Lenovo daha mantıklı.
Dediğiniz doğru hocam ama arada 1700 tl fark var. Bir de ek monitorle kullanacağım için daha küçük olması avantaj diye düşündüm. Ve bana göre en önemlisi lenovo 1.7 kg iken msi 1.3 kg olarak gözüküyor yani taşınabilirliği daha iyi.
 
Özellikler attğım Lenovo ile aynı ama ekranı daha kötü vs 14inç daha küçük bu tarz alacaksan Lenovo daha mantıklı.

Ekranı kötü derken, ekranın teknik özellikleri mi kötü yoksa 14 inç diye mi kötü? Eğer 15. 6 olanın ekranı teknik özellik bakımından 14'den iyiyse ona lafım yok fakat 15.6 cihazlar taşınabilirlik açısından bana göre çöptür. Laptop gibi bir cihazda, ekran yine bana göre 14 inç boyutunu geçmemeli. Gerekirse harici monitöre görüntü alırım zaten. Dışardayken, mobilken, 14 inç ekran yeter. Mobilite gerekiyorsa cihaz ufak olmalı. Mobilite gerekmiyorsa, sırf evde falan kullanacaksam, masaüstü kullanırım zaten.
 
Ekranı kötü derken, ekranın teknik özellikleri mi kötü yoksa 14 inç diye mi kötü? Eğer 15. 6 olanın ekranı teknik özellik bakımından 14'ten iyiyse ona lafım yok fakat 15.6 cihazlar taşınabilirlik açısından bana göre çöptür. Laptop gibi bir cihazda, ekran yine bana göre 14 inç boyutunu geçmemeli. Gerekirse harici monitöre görüntü alırım zaten. Dışardayken, mobilken, 14 inç ekran yeter. Mobilite gerekiyorsa cihaz ufak olmalı. Mobilite gerekmiyorsa, sırf evde falan kullanacaksam, masaüstü kullanırım zaten.

Hayır ekranı IPS ve %100sRGB s-desteği var kardeşim küçük olması ile alakası yok.

Dediğiniz doğru hocam ama arada 1700 TL fark var. Bir de ek monitorle kullanacağım için daha küçük olması avantaj diye düşündüm. Ve bana göre en önemlisi Lenovo 1.7 kg iken MSI 1.3 kg olarak gözüküyor yani taşınabilirliği daha iyi.

Monitör ile kullanacaksanız MSI daha mantıklı.
 
10.000 Lenovo Yoga c740 satıyorum i7 işlemcisi 512 ssd 8ram bulunmakta. Ultra ince dokunmatik ekranlı. 1080p pantone onaylı olması lazım. Kalemi vs de var. Batarya 10+ saat gidiyor İlgilenirseniz ulaşabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı