dechameter
Femtopat
30 Ağustos 2020.
İlk mesaj, ilk konu, 100K sistem toplama.
Şaşırdık mı? Hayır!
Üşenmedim yine de topladım;
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
![]()
Msi X470 Gaming Plus Max AMD X470 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Msi X470 Gaming Plus Max AMD X470 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
( RAM'ler 2 adet alınacak toplamda 128 GB )![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Eğer beklenirse 3000 serilerinden kaliteli bir şey çıkarsa alınabilir.![]()
MSI VGA GeForce RTX 2080 Ti Gaming XTRIO Ekran Kartı
MSI VGA GeForce RTX 2080 Ti Gaming XTRIO Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
![]()
Samsung 860 Evo MZ-76E1T0BW 2.5" 1 TB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Samsung 860 Evo MZ-76E1T0BW 2.5www.n11.com
Depolama da fantezi yaptım. ( Depolama fantezisi deniyor )![]()
Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatları - GittiGidiyor
En ucuz Harddisk (HDD, SSD, SSHD) fiyatlarını, harddisk marka ve modellerini inceleyerek GittiGidiyor'dan bir tık'la kolayca satın alabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
AMD RYZEN 9 3900X 3.8GHz 64MB Önbellek 12 Çekirdek AM4 7nm İşlemci | ITOPYA
AMD RYZEN 9 3900X 3.8GHz 64MB Önbellek 12 Çekirdek AM4 7nm İşlemci En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 100-100000023BOX ITOPYA'da.www.itopya.com
Böyle hayvan gibi bir işlemciye hayvan gibi bir soğutucu lazım;
Soğutucu hakkında bilgim yok, eğer bilgisi olan yazabilir.Cooler Master Mlx-D36M-A20Pc-R1 Masterliquid Soğutma Kiti Ml360R Rgb Kişiselleştirilebilir Led Fan İntel Ve Am4 Destekli İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Cooler Master Mlx-D36M-A20Pc-R1 Masterliquid Soğutma Kiti Ml360R Rgb Kişiselleştirilebilir Led Fan İntel Ve Am4 Destekli İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Toplam 34211 TL. Ekleyecek başka bir şey yok, daha ne kadar fantezi yapılır bilemiyorum. Bir tane daha RTX 2080 Ti alınabilir.
SLI RTX 3090 yapın.
Sistemi gönderirsen sevinirm.
ÖnerimSistemi gönderirsen sevinirm.
Kardeş eğer üstüne bir 50.000₺ daha koyabilirsen daha iyisini al derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.