100000 TL oyun bilgisayarı toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
100000
halla halla ne hikmetse troll falan geldi bana aynı gün hesap açımı falan neyse hayırlı olsun

Öncelikle lütfen fiyata takılıp bana 100 bin TL'ye bilgisayar toplayacağına git araba al demeyin burada yeniyim, bütçem böyle ve bu fiyata bir sistem toplamak istiyorum, anlayışla karşılıyıp bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

Monster'in 100 bin TL'lik laptopu dikkatimi çekti sizce alınır mı? Performansı nasıldır.

İstediklerim;
3 Monitör (aynı marka olursa sevinirim)
Ekipmanlar (kulaklık-mouse-mousepad-klavye vs.)
RGB önemli.
Hava akışı iyi olan kasa.
Oyuncu sandalyesi.
Sıvı soğutma.
Ve en önemlisi iyi bir performans.

Yapabileceğiniz en iyi şey 20000 TL'ye son sistem bir bilgisayar toplayıp kalan 80000TL'yi de bir hayır kurumuna bağışlamak olacaktır.

Yapabileceğiniz en iyi şey 20000 TL'ye son sistem bir bilgisayar toplayıp kalan 80000TL'yi de bir hayır kurumuna bağışlamak olacaktır.

Gerçekten neden 100 bin TL'ye bir sistem toplarsınki 20 bin TL'lik bir sistem her oyun için yeterli benim bildiğim gereksiz para harcamak.

MSI RTX 2080 TI GAMING X TRIO 352 Bit GDDR6 11 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları |
En Ucuzu Akakçe
(SLI)
Corsair Vengeance LPX 64GB (2x32) DDR4 4000MHz C18 Siyah Ram (4x32)
Kasa ve Sıvı soğutmayı size bıraktım. Diamond kaplamalı bişeyler alıp fantazi yapabilirsiniz. Sistem böyle 57K tuttu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı