HP 15-DW2009NT Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX330 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Öncellikle size tavsiyem 100 bin Türk lirası vermek yerine 80 bin Türk lırası verip kalan parayla bu bilgisayarı toplaması ve önermesi için köle tutmanız olacaktır.
Öncelikle lütfen fiyata takılıp bana 100 bin TL'ye bilgisayar toplayacağına git araba al demeyin burada yeniyim, bütçem böyle ve bu fiyata bir sistem toplamak istiyorum, anlayışla karşılıyıp bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
İstediklerim;
3 Monitör (aynı marka olursa sevinirim)
Ekipmanlar (kulaklık-mouse-mousepad-klavye vs.)
RGB önemli.
Hava akışı iyi olan kasa.
Oyuncu sandalyesi.
Sıvı soğutma.
Ve en önemlisi iyi bir performans.
Asus ROG Strix Z490-E Gaming Intel Z490 4600 MHz DDR4 1200 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Fsp Aurum Pt 1200W 80 Plus Platinum Full Modüler Pt1200Fm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung 4 TB 860 EVO MZ-76E4T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Kasa ve Sıvı soğutmayı size bıraktım. Diamond kaplamalı bişeyler alıp fantazi yapabilirsiniz. Sistem böyle 57K tuttu