1000MBPS internet için SSD tavsiyesi

• Konuyu başlatan 226261
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.560

226261

Hectopat
İnternet hızımı hız testlerinde tam alıyorum. Fakat mevcutta bulunan kullandığım SSD'nin hızı 540MB/s olduğu için indirme yaparken indirme hızından tam faydalanamıyorum. Karşı taraf sunucunun 1000MBPS indirmeye destek verdiğini farzederek Steam, Origin, Epic gibi yerlerden indirme yaparken 1000MBPS download hızını tam veya en iyi şekilde alabilmek için SSD önerisi istyorum.

O hızları o dediğin platformlardan 1:1 alamazsın. Onların sunucularının kapasitesi neyse o kadarını alırsın.

İnternet hızımı hız testlerinde tam alıyorum. Fakat mevcutta bulunan kullandığım SSD'nin hızı 540MB/s olduğu için indirme yaparken indirme hızından tam faydalanamıyorum. Karşı taraf sunucunun 1000MBPS indirmeye destek verdiğini farzederek Steam, Origin, Epic gibi yerlerden indirme yaparken 1000MBPS download hızını tam veya en iyi şekilde alabilmek için SSD önerisi istyorum.
Eee, bütçeniz? Eğer bütçeniz yoksa samsung 980 pro öneririm. Biraz bekleyip daha güçlülerin de alabilirsiniz. Birazcık fark olacak.

Konu dışı soru: SSD'ler indirmelerin hızına etki ediyor mu?

Sonuçta diske kaydediyoruz. Yazdığın veriden daha hızlısını indiremezsin sonuçta.

Ben ediyordur diye düşündüm ama tam bilemedim, belki de etmiyordur. Arkadaşlar aydınlatabilirlerse iyi olur.

Yanlışın var. 1000MBPS internet, 1000mb/s indirme yapmaz. 1000/8=125mb/s yapabilirsin en fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı