Merhaba, 700-800 bandında olması iyi olur maksimum olarak 1000TL bütçe var. Arkadaşıma alacağız Blue Switch ve Full klavye olmasını istiyor hangi klavyeyi alabiliriz?
Merhaba, 700-800 bandında olması iyi olur maksimum olarak 1000TL bütçe var. Arkadaşıma alacağız Blue Switch ve Full klavye olmasını istiyor hangi klavyeyi alabiliriz?
Link buldum fakat 1190 TL'ye kadar çıkmış fiyatı. Bütçeni aşıyor maalesef ama yılbaşında falan bakmıştım o zaman bile 850 860 TL civarıydı. Alt modellerine bakabilirsin, tavsiye ederim. Rmk serisinde sorun olmayacağını düşünüyorum.
En ucuz Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 948,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gamepower Ogre Rainbow Kablolu Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre Rainbow Kablolu Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.119,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 940,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 940,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kullandın mı daha önce rampage? Kullanmadan boş konuşma bence dostum. Haziran 2021'de aldım 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. 2 3 ayda bir bile olsa klavyenin tozunu al, acımasız kullanma en az 3 sene sorun yaşamazsın bu modelde.