1000TL Blue Switch klavye önerisi

Hocam 1500 liralara kadar çıkamaz diye düşünüyorum %60 klavye öneriniz nedir?
Arkadaşlar atmıştı zaten. Prime ile kargo bedava.
DK61-E
1689462362874.png

Diğer klavyede de kargo ücretsizmiş bu arada onu alabiliseniz daha iyi.
1689462480273.png

Fazla gürültülü, kullanıcının bile kafasını şişiriyor. Sessiz Switch al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha iyi anlatılamazdı.

Hocam idarelik değil bir sorun çıkmadığı sürece kullanacak.
O zaman ilk tercih olarak Ajazz olursa, ikinci olarak ben de fiyatları karşılaştırma ve ürünleri karşılaştırıyordum, Dierya Dk61E, en son ise Dierya Dk61SE öneririm ama bunda ışıklandırma yok (ışılandırması var dalgınlığıma geldi ve yok yazdım kusura bakmayın) ve 61E almak daha mantıklı olur.

Switch'leri mi önemli birader kalite olarak konuşuyorum. Switchleriyle ilgili de herhangi bir sorun yaşamadım 2 yıldır. Sen devam et böyle.

Rampage önerdiğine göre ve Switch'ler hakkındaki bu yorumuna göre şu an Rampage klavyenden yay sesi geldiğinin farkında değilsin.

O zaman ilk tercih olarak Ajazz olursa, ikinci olarak ben de fiyatları karşılaştırma ve ürünleri karşılaştırıyordum, dierya DK61e, en son ise dierya DK61SE öneririm ama bunda ışıklandırma yok ve 61e almak daha mantıklı olur.

Işıklandırma var ama tek renk bir de Switch'leri kalitesiz.

Arkadaşlar atmıştı zaten. Prime ile kargo bedava.
DK61-E
Eki Görüntüle 1863699
Diğer klavyede de kargo ücretsizmiş bu arada onu alabiliseniz daha iyi.
Eki Görüntüle 1863701

Dierya DK61e mi kargo bedava Prime ile.

Işıklandırma var ama tek renk bir de Switch'leri kalitesiz.
Amaan doğru söylüyorsunuz hocam. Karşımda koskocaman fotoğrafı var ben niye gelip de ışınlandırmasız yazdım. Kusura bakmayın. Evet ama yine de Rampage kadar kötü olacağını düşünmüyorum. Zaten listenin en sonunda. İlk ikisinden birisini almak daha doğru bir karar olur.

Amaan doğru söylüyorsunuz hocam. Karşımda koskocaman fotoğrafı var ben niye gelip de ışınlandırmasız yazdım. Kusura bakmayın. Evet ama yine de Rampage kadar kötü olacağını düşünmüyorum. Zaten listenin en sonunda. İlk ikisinden birisini almak daha doğru bir karar olur.

Tabii canım Rampage "ışıklı mışıklı" olsun diyen ve anlamayanlar için bir model.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı