Switch'leri mi önemli birader kalite olarak konuşuyorum. Switchleriyle ilgili de herhangi bir sorun yaşamadım 2 yıldır. Sen devam et böyle.
Tamam. Switch'ler önemli değil ışık olsun yeter
Switch'leri mi önemli birader kalite olarak konuşuyorum. Switchleriyle ilgili de herhangi bir sorun yaşamadım 2 yıldır. Sen devam et böyle.
Alakası yok hocam siz benim dediğimi yapın pişman olursunuz. Sizin tercihiniz ama kesinlikle sessiz öneriyorum.Hocam blue istemesinin sebebi sesinin daktilo gibi olması zaten rahatsız olmayacağını ve hoşuna gittiğini söylüyor.
Ajazz şimdilik bu var çünkü fiyatların selamı var. Baktıklarım ve aklımda olanlar 1500-2000 lira olmuşlar. Uzun zamandır bakmamıştım fiyatlarınaHocam numpad çok önemli deği lde F1 F2 tuşları sayı tuşlarından ayrı olsa yeterli.
Çok güzel klavye bu arada. İngilizce düzene alışırsa renk olsun tasarım olsun switchler olsun üzmez.Ajazz şimdilik bu var çünkü fiyatların selamı var. Baktıklarım ve aklımda olanlar 1500-2000 lira olmuşlar. Uzun zamandır bakmamıştım fiyatlarına![]()
Katılıyorum hocam ama vergi konusu ve fiyatların artışı sonucu fiyatlar da bir tık sıkıntı. Önereceğim klavyeler bu bütçeyi bir hayli aşıyor.Tam olarak böyle oluyor ama kendilerinde olmadi diye seri üretim malların hepsini aynı sanıyorlar. Ek olarak bu seviyede Redragon'larda yay sesi sorunu olabilir bunu da eklemek lazım. @Starlink_0 dediği gibi bu fiyata çok daha iyi yurtdışı numpadsiz klavyeler var.
Aynen, önceden bu fiyatlara güzel klavyeler vardı. Şimdi bu fiyata kaliteli klavye yok denecek kadar az.Ajazz şimdilik bu var çünkü fiyatların selamı var. Baktıklarım ve aklımda olanlar 1500-2000 lira olmuşlar. Uzun zamandır bakmamıştım fiyatlarına![]()
Hocam yalnız ben şimdi satın alımda fark ettim de sadece ilk fiyata göre önerdimEvet klavyenin neredeyse yarısı kadar vergi var. Son zamanlardaki kur artışı zaten mahvetti ama bu ürünün fiyatı halen iyi bence. Prime ile kargo bedava geliyorsa, yeme yanında yat. Bakmak lazım.
Hocam 1500 liralara kadar çıkamaz diye düşünüyorum %60 klavye öneriniz nedir?@aionthearete 1473₺ oluyor bu klavye. Prime ile kargo ücreti silinir mi bilmiyorum. Bu fiyata ya bunu alacaksınız ya da XPG Summoner alacaksınız ancak red Switch. Cherry MX red yani kaliteli Switch'lerden. Bü bütçeye çıkamıyorsanız ya %60 65 klavyelere yönelip kaliteli alacaksınız ya da Gamepower Rampage alıp seneye yeni bir konu açacaksınız.
Eki Görüntüle 1863682
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.