1000TL Blue Switch klavye önerisi

Hocam numpad çok önemli deği lde F1 F2 tuşları sayı tuşlarından ayrı olsa yeterli.
Ajazz şimdilik bu var çünkü fiyatların selamı var. Baktıklarım ve aklımda olanlar 1500-2000 lira olmuşlar. Uzun zamandır bakmamıştım fiyatlarına 💀 Bu arada hocam bütçenin sınırına dayandık ve geçtik ama eminim pişman olmazsınız. Kusura bakmayın daha uyguna kaliteli bir tane bulamadım.

Tam olarak böyle oluyor ama kendilerinde olmadi diye seri üretim malların hepsini aynı sanıyorlar. Ek olarak bu seviyede Redragon'larda yay sesi sorunu olabilir bunu da eklemek lazım. @Starlink_0 dediği gibi bu fiyata çok daha iyi yurtdışı numpadsiz klavyeler var.
Katılıyorum hocam ama vergi konusu ve fiyatların artışı sonucu fiyatlar da bir tık sıkıntı. Önereceğim klavyeler bu bütçeyi bir hayli aşıyor.

@aionthearete 1473₺ oluyor bu klavye. Prime ile kargo ücreti silinir mi bilmiyorum. Bu fiyata ya bunu alacaksınız ya da XPG Summoner alacaksınız ancak red Switch. Cherry MX red yani kaliteli Switch'lerden. Bü bütçeye çıkamıyorsanız ya %60 65 klavyelere yönelip kaliteli alacaksınız ya da Gamepower Rampage alıp seneye yeni bir konu açacaksınız.

1689462060595.png

Evet klavyenin neredeyse yarısı kadar vergi var. Son zamanlardaki kur artışı zaten mahvetti ama bu ürünün fiyatı halen iyi bence. Prime ile kargo bedava geliyorsa, yeme yanında yat. Bakmak lazım.
Hocam yalnız ben şimdi satın alımda fark ettim de sadece ilk fiyata göre önerdim 💀 bu klavye de 1500 liraya denk geliyormuş. Ben biraz daha araştırma yapayimama bu burada dursun.

@aionthearete 1473₺ oluyor bu klavye. Prime ile kargo ücreti silinir mi bilmiyorum. Bu fiyata ya bunu alacaksınız ya da XPG Summoner alacaksınız ancak red Switch. Cherry MX red yani kaliteli Switch'lerden. Bü bütçeye çıkamıyorsanız ya %60 65 klavyelere yönelip kaliteli alacaksınız ya da Gamepower Rampage alıp seneye yeni bir konu açacaksınız.

Eki Görüntüle 1863682
Hocam 1500 liralara kadar çıkamaz diye düşünüyorum %60 klavye öneriniz nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı