1000TL Blue Switch klavye önerisi

Kullandın mı daha önce Rampage? Kullanmadan boş konuşma bence dostum. Haziran 2021'de aldım 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. 2 3 ayda bir bile olsa klavyenin tozunu al, acımasız kullanma en az 3 sene sorun yaşamazsın bu modelde.

Kullanıyorum zaten? Kasamdaki fanlar Rampage. Klavyeleri çöp. O paraları hak etmiyor, sizin kullanmanız ürünü iyi yapmıyor, karşısında aynı fiyata Redragon varken Rampage mi alalım? Objektif olun biraz. Konuyu tartışmaya çevirmek yerine uyumaya gidin en iyisi.

Hocam bu bütçeye alacağınız klavye Rampage vb olur onlar da hissiyatı olmayan klavyeler bence. Bu bütçeye Blue Switch olarak, numpadsiz klavyeler bulabildim kaliteli gördüğüm. Eğer çok sorun olmaz ise onları önereyim.
Hocam numpad çok önemli deği lde F1 F2 tuşları sayı tuşlarından ayrı olsa yeterli.

Redragon olanı al ve blue switch alma kardeşim. Gamepower ogre kronik sorunlu, gamepower warlock compact de kendim kullandım 1 sene kullandım bozuldu. Rampage gamepower falan boşver. Redragon kaliteli markadır.
Neden Blue Switch almayalım?

Hocam bu bütçeye alacağınız klavye Rampage vb olur onlar da hissiyatı olmayan klavyeler bence. Bu bütçeye Blue Switch olarak, numpadsiz klavyeler bulabildim kaliteli gördüğüm. Eğer çok sorun olmaz ise onları önereyim.
Evet hissiyat olarak tatmin etmiyor rmk gx9 red switch. Bluesunu bilemem tabii.

Kullanıyorum zaten? Kasamdaki fanlar Rampage. Klavyeleri çöp. O paraları hak etmiyor, sizin kullanmanız ürünü iyi yapmıyor, karşısında aynı fiyata Redragon varken Rampage mi alalım? Objektif olun biraz. Konuyu tartışmaya çevirmek yerine uyumaya gidin en iyisi.
Klavyesini kullanıyor musun? Fanları umrumda değil.

Fazla gürültülü, kullanıcının bile kafasını şişiriyor. Sessiz switch al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Redragon olanı al ve Blue Switch alma kardeşim. Gamepower Ogre kronik sorunlu, Gamepower Warlock compact de kendim kullandım 1 sene kullandım bozuldu. Rampage Gamepower falan boş ver. Redragon kaliteli markadır.

Tam olarak böyle oluyor ama kendilerinde olmadi diye seri üretim malların hepsini aynı sanıyorlar. Ek olarak bu seviyede Redragon'larda yay sesi sorunu olabilir bunu da eklemek lazım. @Starlink_0 dediği gibi bu fiyata çok daha iyi yurtdışı numpadsiz klavyeler var.

Yüksek ihtimalle sesinden dolayı diyor.

Klavyesini kullanıyor musun? Fanları umurumda değil.

😁 😁

Evet hissiyat olarak tatmin etmiyor rmk GX9 red Switch. Bluesunu bilemem tabii.

Çünkü leş Switch'leri var.

Tam olarak böyle oluyor ama kendilerinde olmadi diye seri üretim malların hepsini aynı sanıyorlar. Ek olarak bu seviyede Redragon'larda yay sesi sorunu olabilir bunu da eklemek lazım. @Starlink_0 dediği gibi bu fiyata çok daha numpadsiz klavyeler var.

Yüksek ihtimalle sesinden dolayı diyor.

😁 😁

Çünkü leş Switch'leri var.
Switchleri mi önemli bilader kalite olarak konuşuyorum. Switchleriyle ilgili de herhangi bir sorun yaşamadım 2 yıldır. Sen devam et böyle.

Fazla gürültülü, kullanıcının bile kafasını şişiriyor. Sessiz switch al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam blue istemesinin sebebi sesinin daktilo gibi olması zaten rahatsız olmayacağını ve hoşuna gittiğini söylüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı