O zaman ilk tercih olarak Ajazz olursa, ikinci olarak ben de fiyatları karşılaştırma ve ürünleri karşılaştırıyordum, Dierya Dk61E, en son ise Dierya Dk61SE öneririm ama bunda ışıklandırma yok (ışılandırması var dalgınlığıma geldi ve yok yazdım kusura bakmayın) ve 61E almak daha mantıklı olur.
O zaman ilk tercih olarak Ajazz olursa, ikinci olarak ben de fiyatları karşılaştırma ve ürünleri karşılaştırıyordum, dierya DK61e, en son ise dierya DK61SE öneririm ama bunda ışıklandırma yok ve 61e almak daha mantıklı olur.
Amaan doğru söylüyorsunuz hocam. Karşımda koskocaman fotoğrafı var ben niye gelip de ışınlandırmasız yazdım. Kusura bakmayın. Evet ama yine de Rampage kadar kötü olacağını düşünmüyorum. Zaten listenin en sonunda. İlk ikisinden birisini almak daha doğru bir karar olur.
Amaan doğru söylüyorsunuz hocam. Karşımda koskocaman fotoğrafı var ben niye gelip de ışınlandırmasız yazdım. Kusura bakmayın. Evet ama yine de Rampage kadar kötü olacağını düşünmüyorum. Zaten listenin en sonunda. İlk ikisinden birisini almak daha doğru bir karar olur.