1000TL bütçe ile Gaming mouse önerisi

Bütçe
1k
1.000 TL bütçeye PulseFire Haste, 500 TL daha çıkarsa bütçeniz aşağıdakini öneririm:

Neredeyse 100gr fare ve kötü bir skatezi var. Haste daha iyi bir tercih.

Neredeyse 100gr fare ve kötü bir skatezi var. Haste daha iyi bir tercih.

FPS Pro sensör olarak, gecikme olarak daha iyi bir fare. Dediğiniz gibi, daha ağır ve skatezinin Haste modeline göre daha iyi olduğu doğru. Fakat bireysel tercihler de öne çıkıyor burada. FPS oyunları için Haste daha iyi bir tercih olur, daha hafif. MMO/MOBA türlerinde FPS Pro daha iyi bir tercih olur kanımca. Ama 1.000 TL'ye kablolu fare alınmaz düşüncesini de doğru bulduğumu söyleyemem.

FPS Pro sensör olarak, gecikme olarak daha iyi bir fare. Dediğiniz gibi, daha ağır ve skatezinin Haste modeline göre daha iyi olduğu doğru. Fakat bireysel tercihler de öne çıkıyor burada. FPS oyunları için Haste daha iyi bir tercih olur, daha hafif. MMO/MOBA türlerinde FPS Pro daha iyi bir tercih olur kanımca. Ama 1.000 TL'ye kablolu fare alınmaz düşüncesini de doğru bulduğumu söyleyemem.

1000TL'ye kablolu fare alınmaz demedim ki. 1100TL'den yukarı olan kablolu fareler alınmaz dedim. Önerdiğin fare 1500TL ayrıca. Bütçenin yarısı kadar para ekliyorsun. 1500TL'ye ona vereceğime 2000TL'ye gladius 3 alırım. En son geri ödeme ile 2000TL'ye geliyordu.

Ayrıca sırf 2 3 ms daha iyi gecikme süresi var diye niye 400TL daha fazla para versin? Sensör olarak daha iyi olduğu doğru fakat 1500TL verilmez o fareye.

Bütçe artarsa bunu alabilirsin.

Ürün yurt dışı, 1300TL'ye geliyor kargo ücretsiz ise Prime ile. Bildiğim kadarıyla HyperX global olarak garanti desteği de yok. Biraz bekleyip indirimde almasını öneririm.

1.500 TL verilmez o fareye.

1.500 TL bandına, o fareden daha iyi bir fare atar mısınız? İncelemek isterim açıkçası. "1.500 TL verilmez o fareye." yargısını da doğru bulmuyorum çünkü.

1.500 TL bandına, o fareden daha iyi bir fare atar mısınız? İncelemek isterim açıkçası. "1.500 TL verilmez o fareye." yargısını da doğru bulmuyorum çünkü.

O bantta kablolu fareler yok ki artık. Kablosuz fareler var. Yurt içi Gladius 3 var 2000TL'ye. Yurt dışında Attack Shark X6 olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı