1000TL civarı mouse önerisi

Doom Slayer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir mouse almak istiyorum. 1000TL civarı Bloody R80 mouseundan daha iyi olsun. Ağır olmasın yazılımı olsun orta tuşları olsun Bloody R80'deki gibi kaliteli bir mouse arıyorum. Önerileriniz var mıdır?

Hmm şimdi sen diyosunki Minecraft'ı SteelSeries Prime ile oynasan daha iyi. Anlıyorum hocam.
MCSG zamanından beri survival games bedwars ortamındayım ve evet. Sadece MC için alıyorsan alır switch değiştirir adam gibi bir omron varyasyonu takar kullanırsın.

Lütfen çok hakim olmadığınız konularda bu kadar kesin konuşmayın.

Mcsg zamanından beri Survival Games Bedwars ortamındayım ve evet. Sadece MC için alıyorsan alır Switch değiştirir adam gibi bir Omron varyasyonu takar kullanırsın.

Lütfen çok hakim olmadığınız konularda bu kadar kesin konuşmayın.

Dostum adam Bloody kullanıyorsa yüksek ihtimal Minecraft oyuncusu. Ayrıca mcsg zamanından beri oynadın da ne oldu? Neredeyse SonOyuncu çıktığından beridir oynarım 2013-2014'ten bahsediyorum. Hypixel Bedwars sıralama sslerimi de atarım istiyorsan. Model O'da debounce time 4ms ve double Click'i daha rahat atmaya yarıyor.

Dostum adam Bloody kullanıyorsa yüksek ihtimal Minecraft oyuncusu. Ayrıca mcsg zamanından beri oynadın da ne oldu? Neredeyse SonOyuncu çıktığından beridir oynarım 2013-2014'ten bahsediyorum. Hypixel Bedwars sıralama sslerimi de atarım istiyorsan. Model O'da debounce time 4ms ve double Click'i daha rahat atmaya yarıyor.
Knk minecraft oynamıyom.

Saçma varsayımlarda bulunmaya gerek yok.

Model o berbat bir fare mesela. Gerek malzeme kalitesi gerek sensör switch açısından. 800 TLye AJ099 varken Model o tercih etmek hiç mantıklı değil.

500 600 lira olsa tercih edilebilir belki ama o bütçede de Steelseries Prime var Prestige switch ve 450 IPS sensör ile.
Sensörün bir işe yaradığı yok. Malzeme kalitesi dediğiniz çözüleli bilmem kaç yıl oldu. Switch de değiştirmeye gerek yok. Çıkarsa bir problem değiştirirsin. Model O'nun shape ve fiyat konusunda sıkıntısı olmasa iyi bir mouse. Gömmeye gerek yok.

Knk senin önerilerin ne?

Sensörün bir işe yaradığı yok. Malzeme kalitesi dediğiniz çözüleli bilmem kaç yıl oldu. Switch de değiştirmeye gerek yok. Çıkarsa bir problem değiştirirsin. Model O'nun shape ve fiyat konusunda sıkıntısı olmasa iyi bir mouse. Gömmeye gerek yok.
Knk senin önerilerin ne? Var mı güzel dediğin 1000tl civarında mouse?

Murat senin önerilerin ne?

Kanka senin önerilerin ne?

Bütçeyi arttırıp Lamzu Atlantis alabilirsin. Model o kötü bir tercih değil ama diğer arkadaşın dedikleri de mantıklı seçimler onlara da bakabilirsin.

Artı olarak mouselarda en önemli faktörlerden biri polling Rate'dir. Polling rate 1000 olan fareler arasında pek bir fark yok mesela G PRO 2000Hz, Lamzu 4000Hz.

Knk minecraft oynamıyom.
:d :d konu kapandı.
450ye kadar fark ediyor bunu tartışmayacağım bile. Omron 20m switch illa kroniği nüksedecektir ki sen de biliyorsun bunu tartışmaya gerek yok. Zaten fiyatına göre kötü bir mouse olduğu için önermiyorum. Gloriousların hepsi benim için mouseların yüz karası. Kalitesi darmoshark ajazz vari olup logitech parası isteyen bir firmadır benim gözümde glorious.

Bütçeyi arttırıp Lamzu Atlantis alabilirsin. Model o kötü bir tercih değil ama diğer arkadaşın dedikleri de mantıklı seçimler onlara da bakabilirsin.
Model,
O,
Fiyatına,
Göre,
Kesinlikle,
Alınmamalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı