1000TL kasa ve PSU önerisi

Msi ile farki var mi arkadasim illede msi al diyor sogutmasi daha iyi diyor .500tlye değermi ? Birde stokta bulamadim
Ne demek istediğini anlamadım. MSI 100R, Zalman N5 MF'den de attığım Darflash kasadan da daha iyi ama kalite anlamında. Hava akışı anlamında diyorsan N5 ve Darkflash biraz daha iyi çünkü önleri tamamiyle açık ve 1 fanları daha var. Tabii MSI olana sonradan bir tane daha takabildiğin için bence pek önemli değil.

100R'ın linkini attım:

Ne demek istediğini anlamadım. MSI 100R, Zalman N5 MF'den de attığım Darflash kasadan da daha iyi ama kalite anlamında. Hava akışı anlamında diyorsan N5 ve Darkflash biraz daha iyi çünkü önleri tamamiyle açık ve 1 fanları daha var. Tabii MSI olana sonradan bir tane daha takabildiğin için bence pek önemli değil.

100R'ın linkini attım:

[QUOTE="pizz3man, post: 8928598, m...ps://www.amazon.com.tr/dp/B07YQ7HXBD/[/QUOTE]

Ben ekran kartindan bahsetmistim belirtmemişim .
Msi 100r tipini hiç beğenmedim 😂
550W yerine 650W alın arada 40 TL fark var. Kasa 100R olabilir alternatif.
Zaten 650 w istiyordum.

Son düzenleme:
Ben ekran kartindan bahsetmistim belirtmemişim.
Msi 100r tipini hiç beğenmedim 😂
O zaman MSI soğutma anlamında daha üstün tabii ama biraz pahalı. Palit 1660S'ın da stoğu bitmiş bugün. :D

Bu alınabilir, soğutması güzel. Kasa olarak 100R beğenmediysen Darkflash Aquarius veya Zalman N5 alabilirsin. Güç kaynağı olarak XPG Pylon 650W kalabilir.

O zaman MSI soğutma anlamında daha üstün tabii ama biraz pahalı. Palit 1660S'ın da stoğu bitmiş bugün. :D

Bu alınabilir, soğutması güzel. Kasa olarak 100R beğenmediysen Darkflash Aquarius veya Zalman N5 alabilirsin. Güç kaynağı olarak XPG Pylon 650W kalabilir.
Biraz daha bekleyeyim stoklar gelsin.
Ekran kartinda msi sasmak istemiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı