1000TL Stick/Box önerisi

babypluto

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Halihazırda Disney+ üyeliğim var, eğer şu akılsız (😄) televizyonu akıllıya çevirmeyi de halledersek Netflix de kullanmayı düşünüyorum. Tivibu kullanıyoruz, rezil bir sağlayıcı gerçekten. Mümkünse daha taşınabilir olduklarından Stick'ler tercihim, box tavsiyelerinize de hayır demem. Bütçemiz 800-1000 TL. Şu ana kadar Xiaomi'nin stick ve boxlarına denk geldim, ek olarak sunny Prime TV Stick'i biliyorum. Çözünürlüğümüz 1080p.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Box kullanıcısıyım. Güzel alet fakat internet problemi yaşanınca çözümü çok saçma. Her açtığınızda tarihi kendiniz ayarlıyorsunuz yoksa internete bağlanmıyor.

Xiaomi kadar sıkıntılı bir firma görmedim. Hangi ürününü aldıysam, saçma sapan sorunları çıktı, çözümleri sorundan 10 kat daha saçma. Apple türünde en başarılı firma bana kalırsa. Ama ülkemiz sağ olsun fiyatlar uçuk olduğu için ucuz şeylere yöneliyoruz.

Xiaomi kadar sıkıntılı bir firma görmedim. Hangi ürününü aldıysam, saçma sapan sorunları çıktı, çözümleri sorundan 10 kat daha saçma. Apple türünde en başarılı firma bana kalırsa. Ama ülkemiz sağ olsun fiyatlar uçuk olduğu için ucuz şeylere yöneliyoruz.
Güncelleme, yazılım vb. denedim çözümü bu saçma olay oldu. Evet gönlüm her ürünümde apple almak ister ama dolar...

Sunny'nin daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Pek seçenek yok maalesef. Mi Box s en iyi tercih olacaktır.
Sunny alsın demiyorum, o da farksız. Harici seçenekler var:

Mi TV Box konusunda kesin yorum yapamayacağım, kullananlar bilir. Ama Mi TV Stick mi? Bir daha asla almam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı