1000TL Telefon Önerisi

Of çok güzel ya... Ama iki sorum var:
1) İthalatçı firma olduğu için bir sorun olduğu zaman ne yapacağım yani Türkiye'de ilgilenirler mi? İlgilenirseler de daha fazla para ödeme veya normalden + olarak bir şey isterler mi?

2) Bataryası az değil mi? Az önce Sony Xperia XA modeline bakıyordum ve herkes pilinden şikayet etmiş. Yanlış değilsem Sony'nin de 2700 mAh pili vardı. Yani pili hemen bitebilir mi?

1) Şuan bütçeni kaça kadar çıkartabilirsin?

2) İthalatçı garantili demek garantisiz gibi bir şey. Servis önemli değilse (tamircide filan yaptırırım dersen onları düşün)

Samsung Galaxy C5 - Score 75
3G TALK TIME 14:02h
WEB BROWSING 16:10h
VIDEO PLAYBACK 13:04h

Sony Xperia XA - Score 54
3G TALK TIME 12:38h
WEB BROWSING 8:05h
VIDEO PLAYBACK 8:00h

Samsung Galaxy S7 Edge - Score 98
3G TALK TIME 24:29h
WEB BROWSING 13:32h
VIDEO PLAYBACK 20:08h

GSMArena.com - GSM phone reviews, news, opinions, votes, manuals and more...

XA ve C5 karşılaştırması yukarıda yazdım, S7 Edge'i ise 100 üzerinden en yüksek alanlardan biri olduğundan tepe değer olarak karşılaştır diye koydum.

Pilin harcanması konusu daha çok sana bağlı. Yüklediğin programlar, ekran parlaklığı vs. hep etkiliyor. Sabah 8 de açıp normal kullanımda akşam 9 gibi şarja takarsın diye düşünüyorum.

İthalatçı garantili konusunu Hepsiburada'yı arayarak öğrenebilirsin. Kimmiş firma sorarsın, sonra o firmayı araştırırsın.

Samsung Galaxy C5 - Score 75
3G TALK TIME 14:02h
WEB BROWSING 16:10h
VIDEO PLAYBACK 13:04h

Sony Xperia XA - Score 54
3G TALK TIME 12:38h
WEB BROWSING 8:05h
VIDEO PLAYBACK 8:00h

Samsung Galaxy S7 Edge - Score 98
3G TALK TIME 24:29h
WEB BROWSING 13:32h
VIDEO PLAYBACK 20:08h

GSMArena.com - GSM phone reviews, news, opinions, votes, manuals and more...

XA ve C5 karşılaştırması yukarıda yazdım, S7 Edge'i ise 100 üzerinden en yüksek alanlardan biri olduğundan tepe değer olarak karşılaştır diye koydum.

Pilin harcanması konusu daha çok sana bağlı. Yüklediğin programlar, ekran parlaklığı vs. hep etkiliyor. Sabah 8 de açıp normal kullanımda akşam 9 gibi şarja takarsın diye düşünüyorum.

İthalatçı garantili konusunu Hepsiburada'yı arayarak öğrenebilirsin. Kimmiş firma sorarsın, sonra o firmayı araştırırsın.
İthalatçı işi bence biraz sakat ama sorul soruştururum. XA'da her ne olursa olsun geride kalıyor gibi gözüküyor, mesela ekran çözünürlüğü. XA Ultra'da 1300TL gibi bir fiyata inmiş ama XA'dan farkı sadece ekranı sanırsam. Yani P9 Lite'ın arayüzünu beğenmesemde P9 Lite'a mahkum kaldım sanırsam.

Sony istiyorsan Sony Xperia X Compact öneririm, güzel telefon, tek sıkıntısı görünüşü.
Diğer telefonlara kıyasla kalın kalıyor neredeyse 1 cm ama boyut küçük olduğu için kullanımı kolay.
Eğer telefonun "tipini" beğendiysen almalısın. Sadece internetteki fotoğraflara bakma mağazada eline alıp bir bak hafif ve güzel duruyor eline aldığında.

XA Ultra'da 1300TL gibi bir fiyata inmiş ama XA'dan farkı sadece ekranı
Sony Xperia XA Ultra - Score 54
3G TALK TIME 14:22h
WEB BROWSING 7:50h
VIDEO PLAYBACK 7:59h

XA Ultra'nın XA'dan tek farkı ekranı değil. XA Ultra'nın; batarya kapasitesi, kamerası, ekran boyutu ve RAM'i, XA'dan daha iyi.

Sony istiyorsan Sony Xperia X Compact öneririm, güzel telefon, tek sıkıntısı görünüşü.
Diğer telefonlara kıyasla kalın kalıyor neredeyse 1 cm ama boyut küçük olduğu için kullanımı kolay.
Eğer telefonun "tipini" beğendiysen almalısın. Sadece internetteki fotoğraflara bakma mağazada eline alıp bir bak hafif ve güzel duruyor eline aldığında.
Tipi aslında iyi fakat XA Ultra'yı daha ucuza bulabildim. XA Ultra daha iyi bir seçim olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı