1000TL Telefon Önerisi

Tipi aslında iyi fakat XA Ultra'yı daha ucuza bulabildim. XA Ultra daha iyi bir seçim olmaz mı?
X Compact daha yeni çıkmış bir cihaz (birkaç ay) ve ekran küçük olduğu için bataryası daha iyi.
Kamerası daha iyi çekiyor.
İşlemcisi ve GPU su daha performanslı.

Aslında soru şu: Büyük ekranmı istiyorsun küçük ekranmı ? Ona göre seçim yapabilirsin.

Kırılmak nedi yahu, cihazı off road aracın tekerleği olarak kullanırsanız tabi kırılır ama normal şekilde kullanılırsa bir sıkıntı olmaz, servis konusunda sorun yok hizmetinizi alırsınız. XA Ultra sorunlu bir model hiç tavsiye etmiyorum. Sinyalizasyon ve kamera sorunu var.

X Compact iyi bir cihaz ekran boyutu ve ön kamera hariç her yönüyle XA Ultrayı tokatlar.

X Compact daha yeni çıkmış bir cihaz (birkaç ay) ve ekran küçük olduğu için bataryası daha iyi.
Kamerası daha iyi çekiyor.
İşlemcisi ve GPU su daha performanslı.

Aslında soru şu: Büyük ekranmı istiyorsun küçük ekranmı ? Ona göre seçim yapabilirsin.
Aslında XA Ultra'da sorunlar varmış, Sony Xperia X Compact'da sorunlar çıkmıyorsa ve alabilirsem almak isterim.

Kırılmak nedi yahu, cihazı off road aracın tekerleği olarak kullanırsanız tabi kırılır ama normal şekilde kullanılırsa bir sıkıntı olmaz, servis konusunda sorun yok hizmetinizi alırsınız. XA Ultra sorunlu bir model hiç tavsiye etmiyorum. Sinyalizasyon ve kamera sorunu var.

X Compact iyi bir cihaz ekran boyutu ve ön kamera hariç her yönüyle XA Ultrayı tokatlar.
Aynen fakat birisi direkt eliyle çok kısa sürede kırıyor, e tabi bunu görünce gözüm korktu.

Siz hiç bir zaman para verdiğiniz cihazı öyle yapmazsınız, insan biraz düşününce olaydaki mantıksızlığı anlıyor, ekran boyutu rahatsız etmezse X Compact iyi bir tercih olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sony Xperia X Compct - Score 73
3G TALK TIME 14:14h
WEB BROWSING 11:29h
VIDEO PLAYBACK 9:52h

Telefon gayet güzel aslında ama tam tuğla yaa. :D
Adsız.png

Bu nedir abi! :D

Şuana kadar ben bir sorun yaşamadım gayet güzel cihaz.

Bir tek, bazı oyunlarda en üst seviye grafiklerde fps 20-30 arasına düşebiliyor.
Ama Asphalt 8 veya Asphalt Xtreme de bir takılma görmedim.
Çok fazla oynanan oyunlarda zaten hiçbir sıkıntın yok. (Clash Royale, Clash of Clans vs.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı