1000TL'ye Bitcoin alınır mı?

ismailabi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar,
Elimde biraz birikmişim var ve bu para ile Bitcoin almak istiyorum. Sizce 950-1000TL'ye Bitcoin alsam 3-4 ayda kâr eder miyim? Çok büyük bir beklentim yok zaten ama elimdeki parayı büyütmek istiyorum.

Merhabalar,
Elimde biraz birikmişim var ve bu para ile Bitcoin almak istiyorum. Sizce 950-1000TL'ye Bitcoin alsam 3-4 ayda kâr eder miyim? Çok büyük bir beklentim yok zaten ama elimdeki parayı büyütmek istiyorum.
Bana tamamen kumar olarak geliyor kripto paralar.

2 haftadır yapıyorum alt coin al-sat işlemlerini. Destek direnç noktalarını belirleyebilecek kadar teknik analiz bilmeniz yeterli. Dünkü XRP patlamasıyla birlikte 8000 TL ile başladığım al-sat işlemini 17.000TL ile bitirdim şu anda. Fiyatlar yüksek olduğu için şu an TL bazında tutuyorum birikimimi. Bir düşüş gözlemlediğimde tekrar alacağım. Sizin durumunuzda olsam ya BTC-ETH gibi bilinen kriptolara yönelirdim 3 4 aylık bir süre olacağı için ya da direkt altın alırdım. Yatırım tavsiyesi değildir.

Benim dayım Bitcoin'de 500K avro kaybetmiş. Dikkatli olmak lazım.

Merhabalar,

O kadar az bir para ile Bitcoin yerine altcoin alın daha karlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı