1000TL'ye kadar F/P mekanik klavye önerisi

Bütçe
850-1000TL

batu.ll

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.50 GHz, Ram: 8 Gb, İşletim Sistemi: Windows 11, Ekran Kartı: Geforce RTX 3050 Tİ, Mouse: SMX-R64 Colmena
Meslek
Serbest Muhasebeci (Stajer)
Arkadaşlar daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım. Sizce red switch mi, blue switch mi almalıyım? Genelde FPS ve hikaye oyunları oynuyorum. Sesi güzel olan ve kaliteli fiyat performans önerilerinizi bekliyorum. Bir de kullandığınız mekanik klavyeden memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Brown switch iyidir. Red switchte bastığınızı hissetmiyorsunuz.

AK680
Z11-Mini
Z686

AK680 Brown kullanıyorum gayet memnunum vergi dahil 700TL gibi bir fiyata almıştım bence bu fiyata güzel.

Tasarımı çok kötü.

1720523077975.png

Çocuklara alınan oyuncaklar gibi bakarken yoruldum.

Bu aralar bir sürü klavye kelepir fiyatta AliExpress'te.

Hocam şu sıralar Aliepress'te çok güzel kampanyalar var bir çok klavye çeşidinde. Kırmızı switch en makulü. Geri kalanı sizin numpad veya ok tuşları vs isteyip istemediğinize bağlı.

Burada konuları bir takip edin derim 2 3 sayfa kadar.

Brown switch iyidir. Red switchte bastığınızı hissetmiyorsunuz.

AK680
Z11-Mini
Z686

AK680 Brown kullanıyorum gayet memnunum vergi dahil 700TL gibi bir fiyata almıştım bence bu fiyata güzel.
Hocam Z11-Mini fiyat olarak da görünüş olarak da hoşuma gitti. Z686 da güzel ama Z11-Mini daha hoşuma gitti. Bir kenara yazdım düşüneceğim sağolun :d

Hocam Z11-Mini fiyat olarak da görünüş olarak da hoşuma gitti. Z686 da güzel ama Z11-Mini daha hoşuma gitti. Bir kenara yazdım düşüneceğim sağolun :d
Z11-Mini: Metal kasa, tek renk ve yön tuşları yok.
Z686: Plastik kasa, RGB ve yön tuşları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı