1000TL'ye kadar klavye önerisi

Z11
Sadece sarı ışık
%60
Metal kasa
Z686
RGB
%65
Plastik kasa
Z94
Plastik (emin değilim)
%100
Monochrome
Z11 metal kasa değil sadece çelik plate, çoğu ucuz klavye çelik plate zaten

Peki o zaman numpadi olmasın diyelim, ama klavyenin boyutu sadece numpad çıkarılmış olsun isterim, daha küçük yapılanlar elime uymuyor, ben rahat edemiyorum.

Kuzenimde var bir tane klavye, numpadsiz, ama sadece numpadi yok diyemiyorum yani klavye de küçücük, düzgün yazı falan yazamıyorum asla.
TKL oluyor dediğiniz düzen

Bütçe 1000 tl ise z94 olabilir dediğiniz gibi, şu an aklıma başka düzgün tkl/%100 klavye gelmiyor o bütçede

Layout, dolayısıyla PCB'de farklı

Tactile feedback istiyor musun linear olur mu? Sessiz mi istiyorsun ses sıkıntı değil mi? Ne tarz bir ses istiyorsun? Nasıl bir basım hissiyatı istiyorsun ağır mı hafif mi? Vs.

Kahverengi alacağım sanırım hem bastığımı hissedeyim hem çok sesli olmasın istiyorum.
Videoları doğru anladıysam bana uyan kahverengi.

Tactile feedback istiyor musun linear olur mu? Sessiz mi istiyorsun ses sıkıntı değil mi? Ne tarz bir ses istiyorsun? Nasıl bir basım hissiyatı istiyorsun ağır mı hafif mi? Vs.

Bu satıcı legit midir? AliExpress'ten mi alayım Amazon'dan mı sizce? Amazon TR'de blue switch gorebildim sadece ve daha pahali oluyor.

Kahverengi alacağım sanırım hem bastığımı hissedeyim hem çok sesli olmasın istiyorum.

Bu satıcı legit midir? AliExpress'ten mi alayım Amazon'dan mı sizce? Amazon TR'de blue switch gorebildim sadece ve daha pahali oluyor.

@Hyperciaa

600 tl gönderim ücreti var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı