1000TL'ye kadar mouse pad önerisi

Bütçe
1000
Jacquard kumaşı hybrid diye satanlar mı iyi oluyor? (jacquard kumaş Control mousepadler de kullanılır) ezbere ürün önermeyi bırakın bence artık.

Hocam siz iyi misiniz ya klassegear longteng %50 Control %50 Speed odaklı bir mouse pad Wraith spirit of aim de aynı şekilde istiyorsanız Speed de seçebiliyorsunuz.

Hocam siz iyi misiniz ya klassegear longteng %50 Control %50 Speed odaklı bir mouse pad Wraith spirit of aim de aynı şekilde istiyorsanız Speed de seçebiliyorsunuz.

Boş verin kensei diye incelemesi olmayan sadece kendinin kullandığı bir padi öneren biri işte

Boş verin kensei diye incelemesi olmayan sadece kendinin kullandığı bir padi öneren biri işte.

Sizin gibi ezbere marka övmem ben. Marka yeni bir marka sanırım. Klass da kullandım SteelSeries'de, artisan Zero da. Emin ol fiyat performans olarak uzun süreli kullanım olmasa da henüz, şu anlık Kensei'den daha iyisini de görmedim, Kimseye iyi olmayan, memnun kalmadığımı önermem.

Wraith Spirit of aim hybrid modelinin kumaşın da, Premium Jacquard Kumaş kullandığını yazmış. Ancak Premium Jacquard Kumaş, %100 Control modeller de kullanılır, kendileriyle çelişmişler anlayacağın. Kağıt üstünde de hiçbir fazlası yok fiyatı dışında.

Son düzenleme:
Sizin gibi ezbere marka övmem ben. Marka yeni bir marka sanırım. Klass da kullandım SteelSeries'de, artisan Zero da. Emin ol fiyat performans olarak uzun süreli kullanım olmasa da henüz, şu anlık Kensei'den daha iyisini de görmedim, kimseye iyi olmayan, memnun kalmadığımı önermem.

Wraith spirit of aim hybrid modelinin kumaşın da, premium jacquard kumaş kullandığını yazmış. Ancak premium jacquard kumaş, %100 Control modeller de kullanılır, kendileriyle çelişmişler anlayacağın. Kağıt üstünde de hiçbir fazlası yok fiyatı dışında.

Tamam hocam siz bilinmedik noname mouse pad kullanmaya devam edin.

Tamam hocam siz bilinmedik noname mouse pad kullanmaya devam edin.

Dostum ben kimseye memnun kalmadığım bir şeyi önermiyorum. Arkadaş bütçesini söylemiş, kriterlerini söylemiş bende ona göre, şans verip aldığım ürünü içim rahat bir şekilde önerdim. O zaman sizin mantığınızla yeni marka hiç çıkmasın, biliniyor diye her şeyimizi Rampage alalım. Gördüğüm kadarıyla hep reklamını yapmışsınız Wraith'in zaten. :)

Dostum ben kimseye memnun kalmadığım bir şeyi önermiyorum. Arkadaş bütçesini söylemiş, kriterlerini söylemiş bende ona göre, şans verip aldığım ürünü içim rahat bir şekilde önerdim. O zaman sizin mantığınızla yeni marka hiç çıkmasın, biliniyor diye her şeyimizi Rampage alalım. Gördüğüm kadarıyla hep reklamını yapmışsınız Wraith'in zaten. :)

Peki kötülemenizin anlamı nedir? Spirit of aim kullanmadıgınız halde kötülüyorsunuz konuyu kapatalım burada gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı