1000TL'ye sistem yükseltme

XenastraphobiaC

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, 1000 liralık bir bütçem var bu bütçe ile bilgisayar almak yerine şu an ki bilgisayarımı güncellemek istiyorum birkaç parçasını değiştirmek istiyorum, bunun için birkaç sorum olacak önerilerinizi bekliyorum sistemim;

İşlemci : intel quad core q8300
Ekran : ati hd5670 1gb 128bit
Anakart : asus p5p43td
Ram : kingston hyperX 1333mhz 2gb x 4 (8gb)
Power : delux atx 500w p4

Bu bilgisayardan işlemci, ekran kartı ve anakartı değiştirmek istiyorum tabii bunlar değişince powerda değişecektir büyük bir ihtimalle bunla ilgili önerilerinizi bekliyorum şu an için ilk önce ekran kartı almak istiyorum parça parça toplayacağım, bilgisayarı önce ekran kartı, gerekirse powersupply daha sonra işlemci ve anakartı aynı anda almayı planlıyorum şuan düşündüğüm sistem.

İşlemci : amd fx6 6300
Ekran : hd 7850 veya 7870 ikisi de 256bit fakat modellerine göre 1gb ve 2gb ayrılıyor, 2gb gerekli mi bilmiyorum, Powercolor veya Asus var aklımda.
Anakart : 1600ram ve usb3 destekli, 4ram slotlu o.c olmayan bir anakart önerisi yaparsanız sevinirim
Power : bu kadar parça değişikliğinde power yeterli kalır mı yoksa 600lük veya daha iyi bir markanın 500w bir psu almam gerekir mi?

Hiçbir parçada o.c yapmayacağım, anakart, işlemci, ekran kartı vs hepsini standart düzeyde kullanmak istiyorum.
Bir de kasamda ekran kartı için 26-27cmlik bir boş yer var kasa değişikliğide yapmam gerekir mi şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
rIFPvzK.png
Bu benim toplayacağım sistem 1000 tl. 
Şimdilik pentium g3220 al sonra i3 i5 ile değiştir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı