100Mbps internet oyunlarda ağ ve ping sorunu oluşturuyor

Nexezz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Computer model: ASUSTeK COMPUTER INC. VivoBook_ASUSLaptop X515JAB_F515JA
Operating system: Microsoft Windows 11 Home (10.0, Build 22621)
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 4/8 0,0v
Motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC. X515JAB
RAM: 16 GB
Hard disk: SAMSUNG MZVLQ256HAJD-00000 (238,5 GB/Fixed hard disk media)
Graphics card: Intel(R) UHD Graphics (1 GB)
Monitor: CMN CMN15E7 (1920x1080 / 15,3 Inch)
Valorant, Minecraft ve GTA 5 gibi birçok oyunda ağ ve ping sorunu yaşıyorum ve sorunun bilgisayarla alakalı olduğunu tespit ettim. Internet 100mbps ve Speedtest'te 100mbps internet hızında ve 12ms olarak gösteriyor. Valorant içinde aynı şey, londra ve frankfurt sunucusunda 27 ms alacağım gösteriyor fakat oyuna girdiğimde oldukça düzensizleşiyor (27 - 300 ms arası.). Not: arkaplanda açık şeylerle ve bunun benzeri şeylerle alakalı olduğunu düşünmüyorum windows 11 kurulumunda da aynı sorun vardı ve şimdi windows 10 yüklemek için format attım aynı sorunu yaşıyorum.

Valorant, Minecraft ve GTA 5 gibi birçok oyunda ağ ve ping sorunu yaşıyorum ve sorunun bilgisayarla alakalı olduğunu tespit ettim. Internet 100Mbps ve Speedtest'te 100Mbps internet hızında ve 12ms olarak gösteriyor. Valorant içinde aynı şey, Londra ve Frankfurt sunucusunda 27 ms alacağım gösteriyor fakat oyuna girdiğimde oldukça düzensizleşiyor (27 - 300 ms arası)

Wi-Fi ile bağlı isen ondan kaynaklanıyor olabilir.

Wi-Fi ile bağlı isen ondan kaynaklanıyor olabilir.
Hocam WiFi ile bağlı fakat bu sorunu laptopu aldığımda yaşamıştım ve bir zaman format attmamın yanında bu sorunu halletmiştim fakat windows 10a dönmemle tekrar başladı.

Hocam Wi-Fi ile bağlı fakat bu sorunu laptopu aldığımda yaşamıştım ve bir zaman format attmamın yanında bu sorunu halletmiştim fakat Windows 10'a dönmemle tekrar başladı.

5 GHz ile mi bağlısınız?

Evet. Fakat cihazım 2.4 ghz destekliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı