100Mbps internette videolar donuyor

gucerege

Kilopat
Katılım
16 Ekim 2016
Mesajlar
304
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birkaç gündür X'te, Twitch'te, Prime Video'da videolar açılmıyordu ama internet hız testi 100 Mbps olarak çıkıyor. DNS otomatikte onu 1.1.1.1 1.0.0.1'e aldım Prime Video düzeldi, X'te videolar çok yavaş yükleniyor, Twitch videoları 360p de bile 2 saniye oynuyor 10sn donuyor. Bunun sebebi nedir? Yaşayan var mı? Kablolu ve kablosuzda da aynı sorunu yaşıyorum. İnternet sağlayıcısı ile görüştüm bir sorun olmadığını söyledi.
 
Hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz benim de genel videolar donuyor, yayın izleyemiyorum ve oyunlarda da lag giriyor benimki Superonline ama sormadım ama can sıkmaya başladı gerçekten.
 
Kablonet kullanıyorum birebir aynı sorun bende de var gariptir YouTube'da falan bir sorun yok internet hızında bir düşme yok flushdns dns değişikliği farklı browser falan hepsini denedim sorun devam ediyor.
 
Son düzenleme:
Kablonet kullanıyorum birebir aynı sorun bende de var gariptir YouTube'da falan bir sorun yok internet hızında bir düşme yok flushdns DNS değişikliği farklı browser falan hepsini denedim sorun devam ediyor.

Ben mesela bugün Hepsiburada Trendyol'a girmek istedim onlara da girmiyor aynı sorun sizde de var mı?
 

Geri
Yukarı