102 Ekran Televizyon Önerisi

Hocam yanlış anlamayın ama Arçelik beyaz eşya markasıdır tv değil. İşin üstadı Samsung'tur Lg'dir.
Bende Samsung'ta kesin karardım ama bunu gördüm beğendim aldım. Yani memnun etti. Samsung'ta beyaz eşyalar üretiyor. Adamlar beyaz eşyadan SSD'ye kadar girmişler. Arçelik özellik olarak biraz daha üstün duruyor. Ben memnunum tercih arkadaşa kalmış. Samsung'ta dayımlarda var bir lafım yok oda iyi. Yani 400 HZ hiçte az değil bu arada. Gözden kaçmamalı. 3D'si çok başarılı beklemiyordum açıkçası.
 
Sanırım ikisinin arasında fiyatlar belirleyici olacak. Bizimkilere bir sorayım ekstradan 200 TL verebilirse Arçelik almak mantıklı.
 
Sanırım ikisinin arasında fiyatlar belirleyici olacak. Bizimkilere bir sorayım ekstradan 200 TL verebilirse Arçelik almak mantıklı.

Hocam her şey görüntü değil ne yazık ki. Arçelik ne kadar mkv destekleyebiliyor? Film performansı nasıl? Ses kalitesi nasıl? Sağlamlığı nasıl? Bu sorular uzar da gider. Alırken iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
 
Bana Samsung daha güven veriyor, ancak şu hz olayına takıldım, belirgin bir performans farkı olur mı? Ondan başka ikisinin fazla bir farkı yok.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı