10400F + RTX 3060 sistem

PSU ve SSD olarak ne önerirsiniz? Anakart Z490 almak istiyorum.

Maksimum 9000TL.

Maksimum 9000TL, öneriniz nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bayağı fark var.

:D 30FPS az buz değil ki?

Donanım arşivi bayağı abartmış inanma ona lütfen. Al gerçek bir video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Monitör dahil mi? Değilse şu an kullandığınız monitör 1080p mi?
Değil, 1080p.

Donanım arşivi bayağı abartmış inanma ona lütfen. Al gerçek bir video.

Hocam bende fazla para vermek tabiki istemiyorum, 3600MHz RAM almayı planlıyorum fakat diğer videoları da izleyince gerçekten arada kaldım.

Değil, 1080P.

Hocam bende fazla para vermek tabii ki istemiyorum, 3600MHz RAM almayı planlıyorum fakat diğer videoları da izleyince greçekten arada kaldım.

Bende senin gibi arada kaldım ama değmez dedim ve iyi ki de değmez demişim. Ama illa Z serisi almak istiyorsan sen bilirsin. Farkı göremeyeceksin ve aradaki fark ile güzel bir soğutucu alınır.

SSD + PSU 900TL maksimum.

Bütçeyi biraz aşmanız gerekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı