10400F sistem toplama

Bütçe
Tam olarak belirli bir bütçe yok ama genel olarak pahalı olmasın ve F/P olsun istiyorum.

Anon_06

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. İlk kez bir bilgisayar toplayacağım ve sistemin uyumlu olup olmadığından emin olmak istiyorum.

Kasa: MSI MAG FORGE 100M
Anakart: MSI Z490-A Intel LGA1200 DDR4 ATX
İşlemci: Intel i5 10400F Altı Çekirdek
Ekran kartı: Inno3D GTX1050 Ti GDDR5 4 GB (195mm)
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB (3600 MHz)
SSD: Corsair 480 GB Force MP510 M.2
PSU: Sharkoon SHP650 V2 650W

Tüm bunlar uyumlu mu?

İleride bazı şeyleri yükseltmeyi düşünüyorum. Monitör olarak yüksek ihtimalle Asus TUF VG24VQE alacağım. Eğer bir eksiğim varsa lütfen belirtin, tamamen bilgisiz biri değilim ama dediğim gibi ilk kez topluyorum.

Evet sistem uyumludur anakartı H510 alıp 11400F alırsanız daha iyi olur.
Merhaba. İlk kez bir bilgisayar toplayacağım ve sistemin uyumlu olup olmadığından emin olmak istiyorum.

İleride bazı şeyleri yükseltmeyi düşünüyorum. Monitör olarak yüksek ihtimalle Asus TUF VG24VQE alacağım. Eğer bir eksiğim varsa lütfen belirtin, tamamen bilgisiz biri değilim ama dediğim gibi ilk kez topluyorum.
11. nesil işlemci dediği gibi daha iyi olur.

Öneririm.

Bütçeniz yetiyorsa alttaki sistemi alın eğer yetmiyorsa üstteki sistemi R5 3600 yapıp alin şimdiden hayırlı olsun.

9 10 bin TL'ye hazır sistemler satılıyor RTX 2060'lı falan onlardan almanızı tavsiye ederim.
Öneririm.
Bütçeniz yetiyorsa alttaki sistemi alın eğer yetmiyorsa üstteki sistemi R5 3600 yapıp alin şimdiden hayırlı olsun.
Herkese çok teşekkür ederim, bilgisayarı alabileceğim zaman geldiğinde dediklerinizi dikkate alacağım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı