10400F sistem vs. 3600 sistem

i5 10400F çıktığından beri "abi boşuna fazla verme git 10400F al yavv ehehehe" diyenlerle doluştu ama bence R5 3600.oyun performansı açısından çok bir fark yok ama OC performansında var. Farka değer bence ama 10400F de üzmez seni.

Şimdi benim bir de şöyle bir telaşım var, aralarındaki fiyat farkı önemli değil nasıl olsa sistem topluyoruz 200-300 TL bir şey değil fakat 3600'ün çok ısındığına dair konu gördüm birkaç tane. Hala aynı şekilde ısınmaya devam ediyor mu bu işlemci?

Şimdi benim bir de şöyle bir telaşım var, aralarındaki fiyat farkı önemli değil nasıl olsa sistem topluyoruz 200-300 TL bir şey değil fakat 3600'ün çok ısındığına dair konu gördüm birkaç tane. Hala aynı şekilde ısınmaya devam ediyor mu bu işlemci?
Hocam stok soğutucu ile hafiften ısınıyor. Dert edilecek kadar bir şey değil bu. Ha şikayetçi olursanız 200 TL Snowman T6 öneririm.

Tamamdır teşekkür ederim, benim bir tane kule tipi fanım mevcut markasını hatırlamıyorum. Ryzen 1600X işlemcim ile kullanıyordum. Sistem geldiğinde sizce takmama gerek var mı yoksa stok fanla devam mı edeyim?

Hocam bence bekleyin haziran gibi fiyatlar düşecek diyorlar o zaman bu fiyata 2070 2070 Super toplarsınız belki. Technopat YouTube kanalındada Haziran'ı öneriyorlar.

Tamamdır teşekkür ederim, benim bir tane kule tipi fanım mevcut markasını hatırlamıyorum. Ryzen 1600X işlemcim ile kullanıyordum. Sistem geldiğinde sizce takmama gerek var mı yoksa stok fanla devam mı edeyim?
Hocam eğer iyiyse takılabilir bence. Modelini de bir ara aratmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı