10400F sistem vs. 3600 sistem

Şimdi benim bir de şöyle bir telaşım var, aralarındaki fiyat farkı önemli değil nasıl olsa sistem topluyoruz 200-300 TL bir şey değil fakat 3600'ün çok ısındığına dair konu gördüm birkaç tane. Hala aynı şekilde ısınmaya devam ediyor mu bu işlemci?
R5 3600 stock fan ile kullanılacak bir işlemci değil.En az bir Snowman T6 işinizi görür.

Hocam bence bekleyin haziran gibi fiyatlar düşecek diyorlar o zaman bu fiyata 2070 2070 Super toplarsınız belki. Technopat YouTube kanalındada Haziran'ı öneriyorlar.

Beklemek mantıklı evet ama şu an tüm günüm evde geçiyor ve laptop ile de pek bir şey oynayamıyorum. Hazirana da daha çok var o yüzden almayı düşünüyorum.

Modeli buymuş.
Takılabilir. Kötü bir şeye benzemiyor. Ben olsam R5 3600 alırım. Normal RTX 3060 şubat sonu da çıkıyor fakat çok acele etmeniz gerek. Bence RTX 3060 çıkmasını bekleyin. Fakat çıktığı saati falan takip edin.

Takılabilir. Kötü bir şeye benzemiyor. Ben olsam R5 3600 alırım. Normal RTX 3060 şubat sonu da çıkıyor fakat çok acele etmeniz gerek. Bence RTX 3060 çıkmasını bekleyin. Fakat çıktığı saati falan takip edin.

Şimdi benim hazır sistem alma nedenim toplayamadığım için. Ekran kartı piyasasını biliyorsunuzdur. Hazır sistemler bir nebze daha uygun. Bu RTX 3060 çıktığı zaman hazır sistemlere gelecek mi? Ya da fiyatlar ne olacak kestiremediğimiz için bu sistemi de kaçırmak istemiyorum. Gerçekten kararsız kaldım Türkiye'de ne olacağı belli olmadığı için bir türlü karar veremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı