Kış indirimlerinden sonra baya bir zam geldi çoğu oyuna. %40 - %50 aralığında baya hızlı satılacağını düşünüyorum.%40-50 düşünmüştüm ben. %40 falan yaparsam hemen satılır yani ?
Kış indirimlerinden sonra baya bir zam geldi çoğu oyuna. %40 - %50 aralığında baya hızlı satılacağını düşünüyorum.%40-50 düşünmüştüm ben. %40 falan yaparsam hemen satılır yani ?
%40 baya iyi bir oran anında biter.%40-50 düşünmüştüm ben. %40 falan yaparsam hemen satılır yani ?
%40 çok fazla %25 ile çok hızlı satarsınız. Boşuna az kar yapmayın.%40-50 düşünmüştüm ben. %40 falan yaparsam hemen satılır yani ?
Birkaç saat önce bu bakiyeyi ucuza oyun hediye ederek nakite çevirmek için konu açtım ama onaylanmadı. Aklıma satacak başka bir yer gelmiyor bu bakiyeyi nasıl nakite çevirebilirim? Eki Görüntüle 1630036
Yasak değil hocam, satan arkadaşlar var 2. El kategorisinde.Yasak mı bilmiyorum fakat Technopat'tan oyun satabilirsiniz birisine o oyunu hediye atarsınız ve oyunun fiyatinin biraz düşüğünü alırsınız bence.
Buradan satarsanız hemen satılır.%40-50 düşünmüştüm ben. %40 falan yaparsam hemen satılır yani ?
Bildiğim kadarıyla bakiye üzerinden yapılan harcamalar tekrardan cüzdana iade geliyor.Steam banka degil hocam 1000TL alışveriş yapın DLC'siz sonra ise iade edin anca böyle başka yolu yok bence.
Konumu onaylamadı moderatörler maalesef.Yasak mı bilmiyorum fakat Technopat'tan oyun satabilirsiniz birisine o oyunu hediye atarsınız ve oyunun fiyatinin biraz düşüğünü alırsınız bence.
Hocam 2. El kategorisinde konu açmanız için en az 1 yıllık üyelik ve en az 500 mesaj gerekiyor. 500 mesaja ulaştıktan sonra tekrar konu açın, muhtemelen onaylayacaklardır.Konumu onaylamadı moderatörler maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.